Datum BBQ is bekend, 17 op 18 juni! (Titel aangepast)

Geupdate op 24 juni 2017 in Het Café (praathuis)
434 op 12 mei 2017

Hoi allemaal!

Stookforum heeft leden verdeeld over Nederland Belgie, Duitsland en nog enkele landen om ons heen. ik hoor wel eens mensen die opperen om bijvoorbeeld eens een proeverij of een bbq te organiseren. Dat lijkt mij ook heel erg leuk! Al is het al om eens te zien met wie je nu iedere dag in discussie bent bijvoorbeeld! In het bedrijfsleven heet het teambuilding, eigenlijk zijn wij ook een team. Wij helpen met zijn allen iedereen steeds een stukje verder binnen deze geweldige hobby. Ik had niet kunnen dromen dat het forum zo zou aanslaan. Echt tof van jullie allemaal!

Soms zijn er wel eens woorden onderling en loopt het wel eens iets uit de hand. In de meeste gevallen komt dat wel weer goed. Kom je er niet uit met een lid, neem even contact op met mij en we hebben het er even over! We komen er wel  uit

Misschien dat we na een gezellige meeeting met een lekkere borrel en een goed stuk vlees elkaar beter leren kennen en de sfeer hier nog beter wordt! Kunnen Rob en Gijsbert elkaar ook eens de hand schudden 😉 

En als dat nou bevalt dan doen we dat gewoon ieder jaar! Op zo’n dag kunnen we ook de gezamelijke inkoop projectjes uitwisselen bijvoorbeeld!

Mijn vraag aan jullie is, stel dat we dat doen, waar gaan we dat dan doen? Ben je bereid een stukje te rijden hiervoor of heb je sowieso geen behoefte om te komen? Of zeg je van Te Gek!! Ik wil wel organiseren!

Laat het even weten in een berichtje hieronder, mij lijkt het wel wat. Ik heb bij sommige van jullie een beeld omdat jullie spullen komen afhalen, maar onderling kennen jullie elkaar alleen maar via het toetsenbord. Daar kan verandering in komen 🙂 Ik zou het heel gezellig vinden!

 
 • Geliked door
 • dumo
Antwoord
4 op 12 mei 2017

Hahah, Lummel en Betweter die elkaar de hand schudden, ik kus die vent en dank de dag dat ik de t500 heb aangeschaft.  

Forum Lid
op 12 mei 2017

Gijsbert, ik hou niet van nat zoenen

Forum Lid
op 12 mei 2017

Betweter, betweter, betweter,  moet schoolmeester Jan weer ingrijpen? 

Forum Lid
op 13 mei 2017
Hahah, Lummel en Betweter die elkaar de hand schuddenVan Lummel

 als we tegen het einde van den avond twee dronken mannen ( ik denk dat het mannen zijn ze hebben het toch of hun vrouw) ergens  dronken in een hoek arm in arm zien liggen dat zal dan wel betweter en lummel zijn.

grts

Forum Lid
op 13 mei 2017

Vast, maar ook niet innig want ik kan me zo maar voorstellen dat Betweter vieze winden laat. 

Toon meer reacties
 • Geliked door
Antwoord
Annuleren
1 op 12 mei 2017

Kijk, jij hebt er al zin in! Zo hoor ik het graag.

Forum Lid
op 12 mei 2017

Hahaha tuurlijk, laten we elkaar de maat maar nemen. Uiteindelijk worden we toch dronken. Net als de Ieren. Zuipen, vechten, klaar, weer zuipen. 

Toon meer reacties
 • Geliked door
Antwoord
Annuleren
2 op 12 mei 2017

MIjn vrouw uit Deventer doe ook een duit in zakje, jij naar je vriendjes en ik naar mijn vriendinnetjes en dat is dus Deventer. Maar in het midden van het land is waarschijnlijk beter. Kan ik de rum van Betweter eens proeven. Dan kan ik, met mijn forumleden, beoordelen of hij de geuzennaam Betweter daadwerkelijk waardig is. Kom op Rob. 

Admin
op 12 mei 2017

Komt jouw vrouw uit Deventer?

Forum Lid
op 12 mei 2017

Ja, niet geboren maar wel na9 maanden getogen. Betreur het tot de dag van vandaag. Moskou aan de Ijsel. Ik ken het mooie stadje dus ook wel

Toon meer reacties
 • Geliked door
Antwoord
Annuleren
0 op 12 mei 2017

Ja dit lijkt mij wel wat mooi in de zomer in het midden van het land 

 • Geliked door
Antwoord
Annuleren
5 op 12 mei 2017

Het lijkt mij leuk om een locatie te vinden die voor iedereen binnen een redelijke tijd te bereiken is. We hebben ook meer Belgische leden dan je denkt, een gezelschap van nederlandse en belgische stokers en biermakers, volgens mij kan dat alleen maar een feest worden. Het enige probleem is, hoe krijgen we iedereen veilig thuis? Of we moeten een stuk camping afhuren 😀 dan kan iedereen die het wil blijven slapen!

Forum Lid
op 12 mei 2017

De combinatie van ver wonen met drank lijkt mij geen goede combinatie.

Een camping in het voorseizoen is meestal niet zo duur en vele campings hebben tegenwoordig ook stacaravans of kleine huisjes te huur voor degeen die geen eigen caravan/camper bezitten.

Als de forumleden bij het aanmelden willen opgeven of ze gebruik willen maken van een slaapplek of met een eigen sleurhut of iets dergelijks komen.

Vele campings hebben ook wel een zaaltje voor caravanclubs voor hun laatste avond af te sluiten met een dinertje.

Dit was dan een voorzetje van mijn kant.

Admin
op 12 mei 2017

Rob, dat is idd een goede mogelijkheid. Ik heb wel eens van die trekkershutjes gezien, die zijn niet duur. Het hoeft ook niet superduur te worden, als je maar kunt slapen 🙂 alle aanhang is natuurlijk welkom maar ik kan me voorstellen dat niet alle aanhang de bob wil blijven bij een stookforum feest 😊 

 

We hebben dus nodig: datum, locatie en een heel grote bbq of een foodtruck 🙂

 

Forum Lid
op 12 mei 2017

Jan, zoek er maar een uit:

http://www.trekkershutten.nl/

Groet,  Rob

Forum Lid
op 12 mei 2017

In deze URL kun je gelijk zoeken:

http://www.trekkershutten.nl/zoek-een-hut/

Forum Lid
op 13 mei 2017
hoe krijgen we iedereen veilig thuis?Van Stookforum

 eerst een forum oprichten voor sappen te maken ipv likeuren.  😉

 

Toon meer reacties
 • Geliked door
Antwoord
Annuleren
4 op 12 mei 2017

I’m in als het in de planning past 🤙🤙

Forum Lid
op 12 mei 2017

Top idee !!! 🙂

 

Forum Lid
op 12 mei 2017

Als we maar lekker samen zijn , desnoods slaap ik in de auto of tent inslaap vallen is vast gen probleem en een trekkers hutje is beter om in te slapen dan. hi hi

Forum Lid
op 13 mei 2017

K ken me ouders n weekendje weg geven 😂😂
Gaan we eerst naar distilleerderij rutte in Dordrecht voor de rondleiding en daarna varen we langs de molens onder het genot van moonshine en daarna bbq aan , ouwe muziek luisteren , en drinken

Forum Lid
op 13 mei 2017

Teken ik ook voor.

Heb je wel een huis vol dronkenlappen, die in de gootsteen pissen.

 

Toon meer reacties
 • Geliked door
Antwoord
Annuleren
6 op 12 mei 2017

In het voorseizoen gelden voor caravans hele gunstige prijzen, ik weet niet of dat voor trekkershutten ook zo is.

Niet op iedere camping hebben ze een eigen grote bbq voor groepen, sommige wel.

 

Admin
op 12 mei 2017

Ik keek net bij camping Mijnden in Loosdrecht, die ken ik omdat ik daar gewoond heb. Een 5 persoons trekkershut voor 55,00 in juni. Daar zit overigens ook een goed restaurant bij. Morgen weer een dag mensen, welterusten 😉

Forum Lid
op 12 mei 2017

Dat is Euro 11,00 p/persoon als men bereid is om een trekkershut te delen met anderen.

Wat kost daar een kampeerplaats voor een caravan/camper + 2 personen voor degeen die een caravan/camper bezitten?

Admin
op 13 mei 2017

22,00 per nacht inc, toeristenbelastting. Ik heb de data 24-06 op 25-06 geselecteerd als voorbeeld.

Forum Lid
op 13 mei 2017

Jan, is dat per trekkershut van  ……. personen of voor een caravan.

Ik ben zelf lid van de ACSI die voor- en naseizoenprijzen hanteren, dan ben je Euro 16,00 p/dag kwijt voor een caravan. Mag ook een boerencamping zijn.

Ik denk dat we i.v.m. de grote verscheidenheid aan woonplaatsen we eerst moeten vaststellen in welke omgeving we een onderkomen willen zoeken.

Admin
op 13 mei 2017

Trekkershut incl toeristenbelasting voor 5 personen 55,00

Caravan plaats of campeerplaats incl toeristenbelasting voor 2 personen 22,00

Inderdaad eerst eens kijken welke locatie het beste is, en hoeveel mensen willen rijden. Ik zou het leuk vinden als ook Belgische leden willen komen maar dan moet je bij voorkeur geen 300 km hoeven rijden 😐

Forum Lid
op 14 mei 2017
Ik zou het leuk vinden als ook Belgische leden willen komen maar dan moet je bij voorkeur geen 300 km hoeven rijden 😐

Van Stookforum

 zou idd leuk zijn, maar voor mij is dit echt wel ver. binnen twee maanden ga ik eindelijk eens naar rotterdam en dit is al voor mij meer dan 2 uur rijden. dus doen we dit ook al in twee dagen. omdat we nooit echt ver rijden maximum 25 van huis is al meer dan genoeg. dus helaas om de dag erna nog met een kater te rijden zie ik helemaal niet zitten. maar ik laat het toeval altijd open.

mvg gerdy

Toon meer reacties
 • Geliked door
Antwoord
Annuleren
0 op 13 mei 2017

‘k ben daar ook wel voor te vinden, ik hoop dat ik het dan niet te druk heb dat ik er bij kan zijn.

Ik zou het wel leuk vinden dat iedereen  een badge op pint met zijn forum naam en die foto van het forum ik kan nu niet op de naam komen.

groetjes.

 

 • Geliked door
Antwoord
Annuleren
1 op 13 mei 2017

Tof idee.

(ik wil wel inspraak over wie bij wie lepeltje-lepeltje komt te liggen)

Gezien de combinatie reizen/alcohol lijkt het mij inderdaad wijs om een locatie te zoeken waar we ook kunnen overnachten. Zelf ben ik daar erg principieel in…of rijden of drinken!

Mijn voorkeur zou uitgaan naar iets als blok- /trekkershutten, maar…camping en een tentje is natuurlijk ook prima.  BBQ lijkt me super leuk. Als iedereen zijn eigen vlees etc. mee neemt valt de organisatie ook nogal mee. Voordeel van een BBQ is (vinnik) dat je veel makkelijker met iedereen te praten komt (ik zie natuurlijk vele honderden stookers op dit evenement afkomen), in een restaurant aan tafel zitten is mogelijk wat statischer.

 

Na Den Haag komt er qua ideale locatie een tijdje niets (of is dat teveel vanuit mijzelf geredeneerd :-)). Midden Nederland lijkt me voor de meeste mensen wel handig. (als er nu veel meer mensen uit het noorden komen, kunnen we wat hoger gaan zitten. Als onze Vlaamsche/Limburgse broeders in de meerderheid zijn kunnen we wellicht wat afzakken naar beneden.

 

Als we daar ter plekke gaan stoken/kolomen demonstreren dan moet je genoeg amperage beschikbare hebben en/og open vuur moet zijn toegestaan.

 

Van te voren moeten we een goed beeld hebben van de kosten. Die trekkershutten a 55 euro /nacht voor 5 personen vind ik goed te doen, maar…ik kan bij niemand in de portemonee kijken. Goede mogelijk dat iemand dit toch wat veel vindt.

Daarnaast, ik kan me voorstellen dat er stokers zijn die niet willen blijven slapen….dat scheelt voor deze collegae dan meteen in de pecunia.

 

Ik heb er nu al onwijs zin in.

 

 

Admin
op 13 mei 2017

Ik denk niet dat het verstandig is om terplekke te gaan stoken i.v.m. de wet. Het zou jammer zijn als een vervelende toerist het feestje verstoort door te bellen met de politie.

Wat betreft de kosten, ik wil daar namens het forum mijn steentje wel aan bijdragen, of dat de overnachtingskosten of eten zijn kan ik zeggen als we een locatie weten.

Leuk dat er al leden aangeven het een leuk idee te vinden!

Nu ga ik een vrije dag houden in Amsterdam. De rest van het gezin volgt vanavond zodat we daar morgen gezamelijk moederdag kunnen vieren. Mocht je toevallig ook in de stad zijn, ik ben altijd in voor een biertje 😁

Toon meer reacties
 • Geliked door
Antwoord
Annuleren
0 op 13 mei 2017

Leuk idee, als het in mijn planning past wil ik er graag bij zijn.

Qua locatie ligt west Brabant toch echt het meest centraal 🙂

 • Geliked door
Antwoord
Annuleren
0 op 13 mei 2017

Top idee! Als ik kan ben ik erbij!

 • Geliked door
Antwoord
Annuleren
0 op 13 mei 2017

Leuk! Mijn voorkeur is een camping, ik neem mijn tent mee, en ik kan ook een grote houtskool gestookte grill meenemen. Mts de datum hier vrij is.

 • Geliked door
Antwoord
Annuleren
4 op 13 mei 2017

Sorry, ik heb deze even naar hier verplaatst 🙂

Gijsbert, betuwe is wel leuk, kunnen we meteen eindelijk die excursie bij fruitstoker Lubberhuizen en Raaf door laten gaan. 2 vliegen in 1 klap.

Ik hoor trouwens niets van ChrisV en Nimrax, wedden dat die wel in zijn voor een feestje 😆

Forum Lid
op 13 mei 2017

Die moeten nog wakker worden Jan. Je weet wat ze stoken en dus drinken 🙂

Forum Lid
op 13 mei 2017

Ik doe ff nimrax appen….

Forum Lid
op 13 mei 2017

Die excursie lijkt me ook wel wat!

Admin
op 13 mei 2017

Die excursie zijn we ook mee bezig geweest, moet je even zoeken, member Toorenburg regelde dat. Helaas ging dat niet door omdat de stokerij afzegde. Anders moeten we Toorenburg ook even benaderen 😀

Toon meer reacties
 • Geliked door
Antwoord
Annuleren
0 op 13 mei 2017

Doe ik ChrisV morgen weer bellen hierover…Die stelt zowieso ruimte beschikbaar voor dingen als dit….GASTEN super Leuk!!!! Thankx voor je app Martijn 😉

 

 • Geliked door
Antwoord
Annuleren
1 op 13 mei 2017

Kleine offtopic update over mij: Momenteel heb ik last van een irritante bacterie die moonshine ook zalig vind blijkbaar dus aan een penicilline kuurtje de komende dagen dus ik ben met een paar dagen weer meer actief op het forum. En heb mijn penis laten botoxen. Effe bijkomen…

 

Forum Lid
op 13 mei 2017

alweer?

 

Toon meer reacties
 • Geliked door
Antwoord
Annuleren
2 op 13 mei 2017

Yeppp… gaat net als stoken in delen he. Maar effe on-topic, Ik heb nog contacten met gemeente Wijdemeren en kan het wel voor elkaar krijgen om het Vuntus strand van 22 tot 09uur te claimen. Dat is een strandje aan de Loosdrechtse plassen waar ik vroeger wel eens strandwacht ben geweest. Dan sluit na 22uur een bewakingsdienst de hekken en kunnen we helemaal los gaan. Leuk idee Jan? Hilversum is lekker centraal.

 

Admin
op 13 mei 2017

Als het aan mij ligt is dat helemaal goed. Ik ben daar opgegroeid, de omgeving is Top! Ben daar kok geweest bij de vier linden en woonde in loenen aan de Vecht, vandaar dat ik camping mijnden al even bekeken had. Het is dus wel voorwaarde dat we kunnen slapen, anders ben ik bang dat het niet goed komt….

Forum Lid
op 13 mei 2017

Jan, heb je bij camping Mijnden in Loosdrecht al geinformeerd over hoeveel trekkershutten ze beschikken?

Ik denk dat één overnachting niet handig is, immers zullen de meesten ergens in de middag aankomen en moet je de volgende dag met een houten kop voor de middag weer weg zijn.

Voor mij is het ongeveer 240 km rijden, maar ik kom dan in dit geval met de caravan.

Wij rijden daarna naar Zoetermeer om onze kinderen te bezoeken.

Toon meer reacties
 • Geliked door
Antwoord
Annuleren
1 op 13 mei 2017

Grappig Jan, daar reed ik 10 jaar geleden dagelijks langs.
Maar laten we ook rekening houden met onze zeer gewaardeerde en waardevolle Vlaamse en Duitse vrienden.
Ik heb geen moeite met wat kilometers. Welke locatie is voor iedereen acceptabel/goed te doen?

 

Admin
op 13 mei 2017

Voor mij is het 20 jaar geleden 🙂 wie weet heeft ChrisV plek, dat is voor onze belgische leden weer goed te doen.

Toon meer reacties
 • Geliked door
Antwoord
Annuleren