


en het toetje banaan met rolo op de bbq erg lekker
Je moet ze alleen wel slachten, anders passen ze niet in de koelkast....
Hier de mijne 
Gisteren warm een stukje genomen nu koud na 24 uur. Bij gebreknaan kirsch is dit na Chinees het beste alternatief voor ons
Ik vind het echt wat voor Lummel, geen idee waarom 🙂
Dat begrijp ik heel goed. Patent is al aangevraagd
Haha die was me even ontgaan, ik heb dus ook zo'n mes haha
Ook een heel mooie meloen!
Ik vind ze na een nachtje in de koelkast het lekkerst. Gisteravond had ik echt een vreetkick er van, hij ging op en nam me meteen voor vandaag weer een nieuwe te halen.
Die hakken, jou ontgaat ook niets he haha
Doe mij die kip maar!
Ziet er goed uit zeg!
Lummel, mocht je je vervelen....

Jan ik zie alles 😉
Alleen vanavond was ik mijn bril vergeten en ik zat erg hoog in het theater dus ik zag helaas weinig van de gezichtsuitdrukking van John Cleese (Last time you can see me before I die).
Aah wat zonde Erik, maar wel een leuke avond gehad toch?
Proef je verschil door het blik bier in de kip? Ik wil het een keer maken maar heb het nog nooit geproefd. Welk bier heb je gebruikt?
Wel even goed de as er af blazen ;).... Als je meer wilt weten over Qen... Wil ik iedereen de Smokey Goodness boeken aanraden van Jord Althuizen.... Hij gaat de hele wereld over op zoek naar speciale BBQ manieren
