Hier zijn de meeste bramen er alweer af en behoorlijk groot.
Ik maak er altijd jam van.
Goedenavond,
sinds het weer bramen seizoen is trof ik dit topicje aan. Ik ben benieuwd, zou ik met behulp van +-90% alcohol een lekker bramenlikeurtje kunnen maken? Eerst oplossen in 90% en dan verdunnen of juist andersom?
heeft iemand dan ook enig idee van een verhouding bramen/alcohol die ik aan zou kunnen houden voor een mooi resultaat?
ik ben benieuwd:)
Ik ben zelf het eea aan bramen aan het verzamelen in de vriezer. Als ik voldoende heb ga ik aan de gang aan de hand van het topic over diepvries frambozen. Ik kies voor net onder de alcohol zetten (+- 46%) en na een aantal dagen 1x stoken in de alambiek.
Dat klinkt ook lekker!
Heeft iemand ook een idee voor een receptje waarin dit nog toe te passen is zonder dat ik het hoef te stoken?
Ik ben benieuwd of dit überhaupt mogelijk is.