Bauke
Groep: Geregistreerd
Deelgenomen: 14 februari 2016
Eminent Member
Volgen
Ja top, 1,3 liter van 60% terugbrengen naar 40%, berekenings...

In forum Stooktips

10 jaar geleden
Duidelijke foto's. Het rubber moet in ieder geval vervangen ...

In forum Stookforum

10 jaar geleden
Ik heb wel eens geprobeerd zelf wat te maken maar is niks vo...

In forum Stookforum

10 jaar geleden
Een enzym leeft niet en gaat dus ook niet dood. Een enzym is...

In forum Spirits

10 jaar geleden
Mijn vader maakte dit recept vroeger al. Het had toen volgen...

In forum Likeuren

10 jaar geleden
Vorig jaar een heerlijk appelwijntje gemaakt, echter een dee...

In forum Het Café (praathuis)

10 jaar geleden
12 Liter is prima, in mijn geval dan. Ooit begonnen met een ...

In forum Stookforum

10 jaar geleden
Hoi Petrus,Om eerlijk te zijn, ik heb nog nooit een airstill...

In forum Stooktips

10 jaar geleden
Deze vond ik maar er staat dat het bedoeld is voor water sui...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

10 jaar geleden
Zetmeel is geen suiker en is dus niet vergistbaar, je hebt n...

In forum Spirits

10 jaar geleden
Heel leuk, maar daar gaan heel wat uurtjes inzitten dus. Ga ...

In forum Mijn installatie

10 jaar geleden
Geweldig idee met die ananas. Ik denk dat ik zaterdag ook na...

In forum Spirits

10 jaar geleden
Limoncello is heerlijk, bij de italiaan krijg je vaak zo'n g...

In forum Likeuren

10 jaar geleden
Dan ga ik het ook eens kans geven! Het klinkt niet verkeerd....

In forum Bieren en wijnen

10 jaar geleden
wilt u mij een mailtje sturen als er een datum bekend is?

In forum Het Café (praathuis)

10 jaar geleden
Pagina 2 / 3

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?