Hillbilly
Groep: Geregistreerd
Deelgenomen: 27 februari 2017
Honorable Member
Volgen
Pino, Hilbilly hier? Sorry, was een paar maanden druk maar ...

In forum Vraag en aanbod

7 jaar geleden
Hé mannen, de amalyse is echt nodig in het maïs meel, heb je...

In forum Het Café (praathuis)

8 jaar geleden
Absoluut amalyse in je maïsmeel!! Koken en af laten koelen t...

In forum Het Café (praathuis)

8 jaar geleden
Heads/voorloop c.a 200 ml zeem ik de ramen mee. De tails, bi...

In forum Stooktips

8 jaar geleden
Oja, ik gebruik altijd 5kg melasse en 3kg rietsuiker. SG 111...

In forum Stooktips

8 jaar geleden
Hé collega's, na alle rum hectiek in het voorjaar de zomer n...

In forum Stooktips

8 jaar geleden
Pino, 50 liter voor Hillbilly! Mijn d(r)ank is groot.

In forum Stooktips

8 jaar geleden
Natuurkundig is vloeistof temp de damp temp. Maar dat gaat ...

In forum Stooktips

8 jaar geleden
Helemaal eens! Zo is het en dat moet elke stoker onderhand w...

In forum Stooktips

8 jaar geleden
Na al mijn smaak testjes stuur ik nu gewoon op de top temper...

In forum Stooktips

8 jaar geleden
Mijn gist emmer heeft vanaf 4 juli gestaan. Vandaag geheveld...

In forum Stooktips

8 jaar geleden
Niet weggooien joh, gewoon bij de volgende batch doen. Zonde...

In forum Stooktips

8 jaar geleden
Mijn ervaring is ook dat het hart van de reuk en smaakt tuss...

In forum Stooktips

8 jaar geleden
Nee, je hebt je voorloop/gif/lichte alcoholen er al uit.

In forum Stooktips

8 jaar geleden
Lummel, wat heb jij zoal op eik gezet? Even uit nieuwsgieri...

In forum Stooktips

8 jaar geleden
Pagina 2 / 38

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?