Theresa
Theresa
Groep: Geregistreerd
Deelgenomen: 17 april 2021
Reputable Member
Volgen
@robbert tot waar ga je aanlengen voor je de gist er bij do...

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
@robbert welke maak je Rob ? Wat voor drankje? Whisky wil j...

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
Omke mag ik 15 gram overnemen ? Dat is toch genoeg voor een ...

In forum Likeuren

2 jaar geleden
@willem2 ik geloof ook niet dat het bedoeling van Rumo en Ro...

In forum Spirits

2 jaar geleden
@Robbert, Wat ga je ervan maken? Ik las dat je 3 recepten zo...

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
@robbert 🤣 🤣 🤣 een paar jaar geleden...

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
@robbert ik ben nog steeds nerveus over mijn vaatjes die nu ...

In forum Stooktips

2 jaar geleden
Ik was even bij Rob langs geweest voor een flesje van zijn a...

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
@rumo bij mij lukt het vaak niet om gist te krijgen wat lan...

In forum Gist vragen

2 jaar geleden
@psycat ik vind zelf zonde om extra suiker toe te voegen het...

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
@stevedegraan welkom op forum . Als u op begin pagina op ond...

In forum Stel je even voor...

2 jaar geleden
@robbert ik vin het nog steeds knap hoe jij al die smaakjes ...

In forum Recepten

2 jaar geleden
@robbert jij noemt technieken die veel stokers. niet kennen ...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

2 jaar geleden
Hallo en welkom op dit forum. Is het misschien handig om ook...

In forum Stel je even voor...

2 jaar geleden
@gerardo suiker doet u in een pannetje en laat u smelten tot...

In forum Stooktips

2 jaar geleden
Pagina 4 / 24

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?