Afzender Stookwinkel op pakketjes

Geupdate op 9 januari 2019 in Stookforum
24 op 24 januari 2018

Vandaag voor het eerst een pakketje ontvangen van de Stookwinkel. Ik ben er alleen niet zo blij mee dat ‘Stookwinkel’ als afzender staat vermeld en niet ‘Wemax Trading’. Toevallig was ik thuis zodat het niet bij de buren is afgeleverd. Het zijn lieve mensen, maar als ik kan vermijden om in de buurt als stoker bekend te staan vind ik dat toch wel prettiger. Zoals mijn schoonmoeder zaliger altijd zei: “je verrader slaapt nooit”. Ben ik de enige die hier een probleem mee heeft?

 
  • Geliked door
Antwoord
0 op 24 januari 2018

Nee hier heb ik Totaal geen problemen mee. Beter als sexshop willie haha

  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
0 op 24 januari 2018

neehoor geen problemen mee. ik bestel van alles wat los en vast zit bij alle brouw-webshops en internationaal. de buurt weet dat ik bier brouw dus doe ik de buren af en toe een biertje toe. (ze weten niet dat je voor whisky stookbier maakt.) ik brouw dus kisten vol bier maar kan slechts enkele flesjes leveren haha

  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
1 op 24 januari 2018

Nee totaal niet. Beetje paranoide in het begin. Nu zagen de bouwvakkers die bij de buren bezig waren mijn ketel in de schuur en vragen wat ik stook. Flesje meegegeven en klaar :p

 

Forum Lid
op 25 januari 2018

Jantje ik stook 15 jr.iedereen weet dat zet mijn adres en mijn tel.nr.nog op het forum,en ik stook best wel wat.maak je maar niet druk zolang je niemant tot last bent ben je niet intresant voor de overheid.gr.?Chris.V.

 

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
3 op 25 januari 2018

#Jantje, wellicht is het mogelijk voor stookwinkel.nl om een aan-vinkbaar vakje te kunnen introduceren voor een discrete verzending. Persoonlijk vind ik het ook niet zo’n big deal. Maar ik heb begrip voor je beweegredenen. Weet dat in NL de handhaving op onze hobby al jaren nihil is omtrent de lastig te verkrijgen bewijslast, waaronder een inval tijdens werkzaamheden op heterdaad, ontbrekende administratie (pleur je suikerbonnetjes weg!) en dankzij onze eigen geweldige doorgeschoten wetgeving op de privacy mogen ze (stook)winkels/growshops/ed. niet om adressen van hun klanten vragen.

Ik zeg relax, stook ze, have fun en Cheers!!

 

Forum Lid
op 25 januari 2018

Hè Nimrax ben je er weer da’s leuk. Ik wist niet dat er grwoshops hun klanten niet hoeven door te geven. Deugt er toch nog wat in dit land. En ontopic voor mij hoeft stookwinkel ook niet op de pakjes te staan. Heeft niemand wat mee te maken en ben echt niet paranoia want breng gewoon de gebruikte gerst naar de buren die kippen hebben maar wil ze ook niet wijzer maken dan ze zijn. 

 

Forum Lid
op 25 januari 2018

Nimrax is uit de winterslaap,hoera,ik dacht dat alleen beren die hielden,maar door de klimaatveranderingen worden die ook wakker.net als Nimrax.blij dat je weer boven zeil bent.gr.??Chris.V.

 

Forum Lid
op 26 januari 2018

Hoi jongens, thanks! In overleg met mijn medisch specialist begin ik eerst halve dagen op het stookforum 😉 😉 😉 Cheers!

 

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
4 op 25 januari 2018

Helaas kan ik er niets aan veranderen, echter de afzender staat in lettertjes van slechts enkele mm. Daarbij denken de meeste mensen aan wie ik vertel dat mijn Winkel stookwinkel heet dat ik in kachel onderdelen handel. Stookwinkel wordt nog steeds niet automatisch geassocieerd met het stoken van alcohol. Het ligt totaal niet voor de hand, zo weinig mensen zijn bekend met het stoken dat ze er niet eens bij nadenken waar het echt mee te maken heeft als ze deze naam lezen.

Daarbij is op de ketels na alles wat ik verkoop zonder vergunning volledig legaal.

Forum Lid
op 25 januari 2018

jan ik was altijd in de verondestelling dat jij inderdaad kachels verkocht.????.gr.?Chris.V.

 

Forum Lid
op 26 januari 2018

Dacht dat alleen de koperafdeling zonder vergunning in het grijze gebied ligt.

T500 ,Grainfather etc. heb ik nodig voor mijn  accu bij te vullen.

De mensen hier distilleren toch alleen maar water. 😉

En waterzuivering voor de preppers is toch ook nodig.

 

Forum Lid
op 26 januari 2018

Het gaat je buren idd  geen donder aan waar je pakketjes vandaan komen.

Het zou niet meer dan gepast zijn dat er als afzender niets meer op staat dan dat voldoende is voor de post om het pakket te kunnen retourneren. Een postcode en huisnummer zou voldoende moeten zijn. Of anders een postcode en postbusnummer.

Wat er meer op staat is in mijn ogen alleen maar reklame waar iedereen al veel te veel van krijgt en dus ook een bloedhekel aan heeft.

En ook hier geldt weer: Big Brother is watching you.

Forum Lid
op 26 januari 2018

Big Brother weet al 90% van je dus waar maken jullie je druk om.om die paar liters per jr.dan zou ik mij druk moeten maken,en ik slaap heel goed.zo lang als je niets verkoopt en niemand tot last bent intreseerd dat niemand.gr.??Chris.V.

 

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
1 op 26 januari 2018

Als je bij de bestelling aangeeft: a.u.b. discreet verzenden, weet ik zeker dat het helemaal goed komt. En ik heb al vanaf 2013 volle boodschappen karren vol met pakken suiker(!). Dan denk je, wow, hier krijg ik mogelijk ooit kamer-vragen(gezeik) over bij de Aldi aan de kassa. Nou nee hoor, hooguit: “wilt u een BTW bon?” Neeeeee~!! (daar wilden we met zn allen nu juist vanaf)! haha. Jongens, stook ze en Cheers!!

 

Admin
op 26 januari 2018

De sticker die uit de printer komt heeft standaard stookwinkel er op staan. Op verzoek streep ik het weleens door hoor, maar sommige klanten zijn best wel paranoia en zeggen dan weer dat mijn adres te googelen valt. Brouwmarkt stuurt ook niet anoniem op. Er zal toch een retouradres op moeten staan. Afhalen op afspraak is natuurlijk ook gewoon mogelijk.

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
5 op 26 januari 2018

Tja, hoe paranoia je ook bent, stookwinkel verkoopt ook niet alcohol gerelateerde zaken als kaasmaken en lab stuff. Hier kun je je bij de lastigste buur ,je er wel uit-lullen. Met begrip voor het “nee”front, diegene die denken: geen slapende honden wakker maken. Maar…Soep wordt nooit zo heet gegeten dan dat het nog in de kookpan zat. Relax, enjoy en Cheers!

 

Forum Lid
op 26 januari 2018

Dan nog, ik kan en zal het klein houden. Een vrouw in de straat is onze poets maar die heeft een conflict over het recht van erfpad met haar buren verderop. Dit is tot een rechtszaak gekomen. Veel buren bemoeien zich met de zaak (waar hebben ze godverdomme tijd voor) en ik probeer me er buiten te houden maar dat gaat niet gemakkelijk want in mijn beroep heb ik vaker met rechtzaken te maken en via via via en nog keer 6 keer via wordt mij verweten dat ik haar geadviseerd heb om naar de rechter te gaan. Volg je het nog? 

 

In ieder geval wil ik dan liever geen pakje bezorgd krijgen bij een verkeerde buur met stookwinkel erop. Er wordt al genoeg geluld. Als het niet hoeft dan liever niet is mijn adagium.

Admin
op 26 januari 2018

In dat geval haal ik met liefde een streep permanent marker door de afzender hoor 🙂 Wat een zeiklui loopt er ook rond op de wereld. 

Ik geniet altijd zo van rijdende rechter en Bonje met de Buren, en daarna alle reacties lezen op twitter, de mening van nederland 🙂

Forum Lid
op 26 januari 2018

De rijdende rechter is allemaal show want je krijgt direct je vonnis. De satanische rechters doen met plezier een tussenvonnis met daarin de eis dat ze moeten praten. Hahaha, ik zeg niet voor niets Satanisch. De hele buurt staat tegenover elkaar. Moet er wel om grinniken hoor. Zolang de postbode het maar bezorgd mij mijn directe beuren vind ik het best maar het moet geen 3 huizen verder zijn. Gaat ze geen donder aan en ik ze ze er voor aan dat ze googelen.

Jij kent dat volk toch hier Jan? 

Admin
op 26 januari 2018

Haha ja ik ben er bekend 😉 Ik begin er echt een beeld bij te krijgen nu.

Ik kan ook een stickertje op de doos plakken waarop staat dat geen burenlevering is toegestaan, of alleen bezorgen op een bepaald alternatief huisnummer. Er is genoeg mogelijk wat dat betreft.

Forum Lid
op 26 januari 2018

Kijk dan is dit ook weer opgelost. Nu naar snel het bos met de hond want die staat te jumpen!

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
2 op 9 januari 2019

Morgen wordt er een ketel afgeleverd bij mijn moeder van 87 omdat ik niet thuis ben.

je hebt toch wel de afzender verwijderd?

als je zo bang bent voor je buren kan je beter niets op internet bestellen.

van mij mag er STOOKWINKEL in het groot op staan hoor

heb ooit geweerkt bij een bedrijf wat in koolijnen handelde of was dit ook cokelijn?

Admin
op 9 januari 2019

Dit heb ik een hele tijd geleden al laten aanpassen 😉

Forum Lid
op 9 januari 2019

Het voordeel van mij dat iedereen weet dat ik niet deug,dus verwonderd er niemand over dat ik stook ze zouden het verdacht vinden als ik zo iets niet zou doen,iedereen hier weet dat ik stook en dat al 15 jr.nooit problemen mee gehad,zorg dat je niemand tot last bent en verkoop niets.en Jan doet in kachels,en aanmaakblokjes.🤔

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren