Bonensoep na kater

Geupdate op 16 mei 2017 in De kookhoek
13 op 14 mei 2017

Jongens, na 3 kwart jaar stookforum moet ik constateren dat ik vandaag de drank niet meer weg krijg. De oplossing bonensoep. Kan ik morgen weer zuipen.  Morgen zal ik alles wel lezen wat Beteweter heeft geschreven en uiteraard corrigeren. 

 
  • Geliked door
Antwoord
0 op 14 mei 2017

1 ding is zeker je krijg het voor de wind. Het ziet er heerlijk uit 

  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
11 op 14 mei 2017

Tjee, zeg, ben je soms kok geweest of nog steeds??  ons zo lekker te maken met dergelijk (smul) foto’s. ziet er heerlijk uit hoor !!

 

 

Forum Lid
op 15 mei 2017

En weer het heertje dus, Proost!

Nee geen kok, een goede pan op advies van Jan en goede ingrediënten zoals krabbetjes, rookspek en rookworst van de slager en voor de rest het recept van het blue blueband boekje. Kan je wel op internet vinden.

Ik voeg daar minstens een hele knol verse knoflook aan toe en een madame Jeanette en een rode en groene peper. De bonen zijn de gemengde mix van Hak, die doen het beter dan ik. Maar echt lekker. 

Forum Lid
op 15 mei 2017

Adriana maakt ze ook zo ongeveer alleen gebruikt ze witte bonen,die we uit Roemenie meebrengen en met zelfgerookte ribbetjes von een biolochies varken van daar,maar het ziet er lekker uit,en wat ik krijg de drank niet op? Is mij nog nooit overkomen.gr.??Chris.V

Forum Lid
op 15 mei 2017

Chris, wellicht is je vrouw ook van de generatie van het Blue Band boekje, de tijd dat er nog niet zo op grote schaal met voedsel werd geklooit. Niet omdat ze toen heilig waren maar door de schaalvergroting kan het nu.

Ik heb 15 jaar geleden een keer een geplakte ossenhaas bij de Aldi gekocht. Het was het meest walgelijkste wat ik ooit gevreten, vvanaf dat moment de slager. Geen moment spijt van gehad. 

Crew member
op 15 mei 2017

Margarine is wellicht het eerste begin van het aanklooien geweest….

 

https://www.ahealthylife.nl/margarine-een-chemische-cocktail-die-ziekte-bevordert/

 

 

Forum Lid
op 16 mei 2017

Lummel mijn vrouw is 33 maar we houden beiden niet van troep eten en drinken,die bleuband reclame is uit mijn tijd,maar ik zeg altijd wat je eet ben je.gr?Chris.V

Forum Lid
op 16 mei 2017

Chris gefeliciteerd. Ik heb een Courard haha. En natuurlijk gebruik ik geen margarine maar
Roomboter. Hoezo verslaafd
Zit thans in wijk bij Duurstede een duveltje te
Drinken maar kan niet laten te loeren.

Forum Lid
op 16 mei 2017

kut spellingcorrector maar je begrijpt me vast

Forum Lid
op 16 mei 2017

Daarom zijn zonnebrilen uitgevonden dan valt het niet zo op als je loert,ik zit in de tuin met een warm maaskantje heb gisteren de koelkast leeg gezopen en vergeten te vullen dus eigen schuld,ik krijg van warm bier ook geen hoofdpijn.gr?Chris.V?

Forum Lid
op 16 mei 2017

Lummel mijn lief vrouwtje heeft mij net 6 verschilende Belg.biertjes gekocht en als troostprijs 30 Jupiler,zij is de hele dag met haar zus meegeweest en ik heb de tuin opgeruimd ,dat is pas een vrouw he daar wil ik er wel twee van( al eens voorgesteld) dat gaat haar weer te ver zo zie je maar al mijn goede idee’en worden of niet goed of afgekeurd.gr.?Chris.V???

Forum Lid
op 16 mei 2017

Ja Chris, ik begrijp je goede bedoelingen, dan krijgt je vrouw het een stuk rustiger met alles en zal ze ook ongestoord kunnen gaan slapen. Wat ben je toch een goede vent

Forum Lid
op 16 mei 2017

Rob eindelijk iemand die mij begrijpt,zit nu lekker met ze buiten een chimay biertje uit mijn geliefde Belgie te drinken.gr.??Chris.V

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren