Een bierwedstrijd van OBBK en een BBQ van biergilde ’t Wort Wat

Geupdate op 7 juli 2017 in Bieren en wijnen
0 op 7 juli 2017
  • Inschrijving OBBK geopend
  • BBQ in Lisserbroek; Schrijf je in
  • Bokbier op de brouwdag
  • Maandbier IPA van BE+ER

Inschrijving OBBK geopend
Bericht van het bestuur

Het Bergsche Bierbrouwersgilde organiseert op zaterdag 16 september 2017 wederom het jaarlijkse “Open Bergsche Bierbrouwkampioenschap (OBBK)”
 
De wedstrijd is een wedstrijd voor hobbybrouwers, waarbij de bieren zullen worden gekeurd door officiele keurmeesters. Dus wil je weten wat de keurmeesters van jouw zelf gebrouwen bier vinden, schrijf je dan in. 
 
De keuring en prijsuitreiking van het OBBK zal laatsvinden tijdens het Bergs Bierfestival, zodat een gezellig, bierig en muzikaal entourage verzekerd is. Alle informatie over het festival, inschrijvingsformulieren (inschrijven tot begin september), kosten, reglement, foto’s etc. vindt je op de website. Zoals vorig jaar is de locatie in en op straat om het Provoosthuis (speciaalbiercafe) in het centrum van Bergen op Zoom.
 
Het maximaal aantal inschrijvingen is wegens het aantal beschikbare keurmeesters wederom 175, maar schrijf je snel in. 
 
Wilt u op de hoogte blijven van de verdere organisatie van het festival en de wedstrijd, dan kunt u ons ook volgen via Facebook!
http://www.facebook.com/bergsbierfestival

 

===========================================

 

BBQ in Lisserbroek; Schrijf je in
Bericht van het bestuur

Op vrijdagavond 1 september hebben we onze jaarlijkse BBQ op het bekende adres van de familie van Duivenvoorde. (Kwekerij E. Duivenvoorden, Turfspoor 57, 2165 AW Lisserbroek). Alle leden met hun partners en aanhang zijn welkom.  

We beginnen ’s middags rond half zes. Net zo als verleden jaar zal een cateringsbedrijf voor het vlees, salades en brood e.d. zorgen. Alle brouwers worden gevraagd eigen bieren mee te nemen zodat deze samen de collega/leden geproefd en uitgewisseld kunnen worden. Ook eigen gebrouwen bier op een fust(je) zijn van harte welkom. Voor de niet bierdrinkers is er fris en wijn aanwezig. Neem zelf een aantal bieren en een goed bierglas mee. 
 
De mogelijkheid bestaat om kosteloos een tentje op te zetten of te overnachten in eigen camper, deze wens graag vermelden bij de inschrijving.

Inschrijven via de website. Graag zo spoedig mogelijk, dit in verband met de organisatie rondom en tijdens de vakantie periode. Deelname aan deze BBQ kost € 10.- voor het vlees, salades stokbrood, frisdrank, wijn enz. Inschrijven kan tot 20 augustus 2017

 
  • Geliked door
Antwoord