Forum berichten

Geupdate op 22 december 2018 in Stookforum
33 op 20 november 2018

Als ik een berichtje in mijn mailbox krijg van het forumtopic “stel je even voor” en ik klik op lees dit bericht dan kom ik uit bij het topic, prima. Echter het eerste bericht in de serie wordt getoond. dat is in 2015 ofzo.

vele pagina’s verder klikken kom ik dan bij het geposte bericht.

Dit doe ik op mijn telefoon. Zou het niet handig zijn de laatste berichten bovenaan te plaatsen in plaats van onderaan?

Nu vergaat mij de lust tot lezen, kost te veel tijd en ergernis, dus doe het maar niet.

Achter de PC is het geen probleem kan klik je op de laatste pagina. Mobiel gaat dat dus niet.

Groet,

Oscar

 
  • Geliked door
Antwoord
0 op 20 november 2018

Oscar, wat je zegt klopt helemaal. Dit ligt aan het softwarepakket waar stookforum op draait. Jan Stookforum heeft dit probleem bij de ontwerpers neergelegd maar tot heden is er geen upgrade hiervoor uitgebracht. We moeten dus nog even door met zoals het nu gaat.

  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
17 op 20 november 2018

Maar er is wel een oplossing? vraag in de browser van je telefoon de deskopversie op. Dan werkt het net zoals op de laptop. Zo doe ik het ?

Forum Lid
op 22 november 2018

Jan, ik waag me toch aan een beetje kritiek, maar ik denk dat je het aankunt 🙂 .  Als je wil verder groeien met dit forum denk ik toch dat je een andere structuur/platform zult moeten implementeren hoor.  Geef toe … in bepaalde topics zie je door het bos de bomen niet meer.  Zelfs met de desktopversie heb je topics van 5+ pagina’s.  Als er iemand reageert op een comment van enige tijd geleden, dan komt deze reactie tussen alle andere berichten te staan.  Ga maar zoeken dan naar dat ene bericht dan ….

Een tweede puntje van kritiek is dat vele topics zouden moeten gemodereerd worden, want nu is er nog teveel off-topic gelul waardoor bepaalde onderwerpen onduidelijk worden en de vraag/het verhaal van de originele poster verwaterd.  Ook hetgeen ik hierboven schreef (een reactie plaatsen midden in een topic) maakt de zaken er niet duidelijker op en bereikt vaak niet meer de persoon voor wie de reactie bedoeld was.

Er is een topic hier op ’t forum over appels vergisten waar in de eerste 20 reacties volgende dingen aan bod kwamen :

– camper
– druiven
– schnitzels
– trip Duitsland
– zwangerschap

Ikzelf heb geleerd hier overheen te lezen, maar er zijn wellicht ook mensen die op die manier hun interesse verliezen in het topic en zelfs info op andere fora gaan zoeken.

Je ziet maar …

Admin
op 22 november 2018

Hey Skoldt,

 

Ik kan wel tegen wat kritiek hoor 😉

 

Je hebt ook gelijk hoor! Soms wordt ik er ook wel een beetje moe van. Soms doe ik er zelf ook aan mee.. Ik zal proberen het een beetje in de gaten te houden. Helemaal voorkomen doe je het niet, of we moeten echt heel zakelijk worden. Er zijn fora’s waar zo druk gemodereerd wordt dat het de sfeer ook niet ten goede komt. Maar ik zal het in de gaten houden.

 

Een ander systeem voor het forum is lastig, dan moet ik een nieuw forum beginnen en deze als oud forum leesbaar houden, op een manier dat er niet meer op gereageerd kan worden. Het is dan maar de vraag of het nieuwe forum weer net zo levendig gaat worden als het huidige forum.

 

Het mooiste zou zijn als de huidige software fabrikant nu eindelijk eens met een goede update komt zodat ik zelf meer kan instellen, zoals het niet meer reageren op reacties middenin een groot topic. Dit gebeurt nu af en toe door mensen die nieuw zijn en het forum nog niet goed kennen. Ze verdienen er denk ik te weinig aan om hier haast mee te maken. Ik ben hier al zo vaak achteraan gegaan 🙁

 

Het zou mooi zijn als alle berichten in een nieuw softwarepakket geladen kunnen worden, maar dat klinkt eenvoudiger dan het is. 

Forum Lid
op 22 november 2018

Van drank ga je ouwehoeren. 

Forum Lid
op 22 november 2018

Van drank ga je ouwehoeren. 

Van Lummel

Van oude hoeren ga je drinken

Forum Lid
op 22 november 2018

Die ervaring heb ik nog niet. Misschien ook eens een ouwe hoer proberen. Probeer alles en behoud het goede staat in de bijbel.  Of ben ik nu weer off topic?

Forum Lid
op 22 november 2018

Ouwe hoeren kunnen ook stoken… niks offtopic.

Forum Lid
op 23 november 2018

Dat is natuurlijk ook zo Nimrax. Soms lijkt iets off topic maar dan blijkt het toch relevant. Goed dat je dit toch nog even meldt. 

Forum Lid
op 23 november 2018

Er zijn ontzettend veel forums,dat het hier af en toe er niet serieus aan toe gaat ben ik mee eens,een daar van ben ik.maar ontdankst dat zie ik wel dat er veel mensen elke dag het forum bezoeken.en als iemand een vraag steld die serieus is,word er ook door velen op gereageerd,en helpt iedereen met raad en daad,en dat we elkaar soms voor de gek zitten te houden,ik vind dat dat de band onder ons versterkt,en wat opzoeken,dat is het zelfde met stoken,geduld.door dat geouwehoer tussen door blijft het forum ook levendig,en komen er meer leden bij.ik vind dat Jan een heel mooi forum heeft neergezet.?maar iedereen zijn mening.en ik ben iemand die of hij gedronken heeft of niet,moeite heeft om serieus te zijn,daar is het leven te kort voor.

Forum Lid
op 23 november 2018

Ik sluit me hier volledig bij aan.

 

Forum Lid
op 23 november 2018

ik sluit mij ook hier bij aan want dat waren berichten tussen mij en andre en als dit niet meer kan

 

Forum Lid
op 23 november 2018

Jullie zijn onschuldig,van mij mag dat,elke dag bezoekers op het forum,en nieuwe leden worden lid om dit een forum is dat ze leuk vinden,vol met informatie en lol het is net een fam.en die band krijg je niet als we altijd serieus zijn,ik ken ook geen forum waar leden met elkaar een bbq organiseren.met stoken serieus en veilig werken,en elkaar goede informatie geven.dat gebeurt ook,voor de rest als we met een paar borrels of ook zonder,lol maken zie ik daar niets verkeerd in.en als je een thema niet kunt vinden,vraag je het nog een keer en het word je weer met plezier uitgelegd,ik heb al div.malen het zelfde verhaal op het forum gezet om dat mij iemand mij dat vroeg,en al moet ik dat verhaal nog 100 keer op het forum moet zetten doe ik dat met plezier.

Forum Lid
op 23 november 2018

Gelukkig ben ik ook onschuldig want ben altijd ontopic. Nimrax zegt het dus het is waar

Forum Lid
op 23 november 2018

ik vind die zaken ook belachelijk hij komt van een vakantie door duitsland met zijn camper en weet een goed plaatje om schnitsel te eten en vroeg mij hoe ver dit van mij vandaan was en hoe het met de zwangerschap van mijn vrouw was als dat niet meer kan ja heb ik het ideale hier liggen en het is sterk genoeg sorry skoldt neem nog een flesje azijn schol op zijn bels

 

Forum Lid
op 23 november 2018

deze berichten gingen alleen tussen andre en mij als dat niet meer kan ?

Forum Lid
op 23 november 2018

Het verhaal blijft leesbaar en ontspannen, als we hier alleen maar serieus gaan palaveren, zullen enkele ervaren rotten, snel afhaken, het is hier een forum over een “gedoogde?” hobby, vele hier nemen het leven met een korrel zout, als het te serieus wordt, zullen zij zich terugplooien, want alleen maar ,steeds dezelfde soort, problemen  bespreken, zonder een lach en/of een traan, dat gaat snel vervelen. Vele fora gaan verschralen doordat iedereen zichzelf en zijn hobby te serieus gaan beschrijven, en men bang is een grapje te maken, omdat dit verkeerd begrepen word. Zie waar ze bij Hobbybrouwen.nl soms over vallen. Hier weet je dat er soms wat slap geouweh..rd wordt maar dat men je respecteert en helpt waar mogelijk. En je bij persoonlijke zaken, je een hart onder de riem steken, en met je meeleven. In voor en tegenspoed staat men voor je klaar.

Forum Lid
op 23 november 2018

william

ja zo denk ik ook erover met een lach en een traan en soms savonds te veel gezopen dat we niet meer kunnen schrijven maar we zijn toch een gezellige boel bij elkaar en als er ene in mijn buurt is kan hij graag wat eten en drinken komen hier en ja ik woon in duitsland aan de moezel en ben belg maar iedereen welkom hier 

gr erik

Forum Lid
op 26 november 2018

… en het is sterk genoeg sorry skoldt neem nog een flesje azijn schol op zijn bels

 

Van evds3

Nee drink zelf maar uit 

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
0 op 23 november 2018

Naar aanleiding van dit topic heb ik nogmaals contact gezocht met de maker van de software. Er is nog steeds geen major update met nieuwe functies, wel is er een update om er voor te zorgen dat de website compatible blijft met de huidige browsers. De 1e sinds december 2016!

Deze wordt door de sitebeheerder vanmiddag doorgevoerd. Het is mogelijk dat meldingen en knoppen weer engelstalig worden. deze heb ik ooit allemaal zelf moeten vertalen in het nederlands. De sitebeheerder denkt dat de vertaling wel blijft staan maar het is dus even afwachten. Anders kost het me weer heel wat uurtjes dit terug te zetten.

Op dit moment wordt er een backup gemaakt van de site en vanmiddag komt de nieuwe versie. Ik denk alleen dat we er wenig van gaan merken in functionaliteit, helaas…. De makers van de software geven aan dat er geen nieuwe functies nodig zijn en dat dit pakket gezien wordt als zijnde “af” Jammer, want wij kunnen nog wel wat functies bedenken.

  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
1 op 23 november 2018

Ik heb de indruk dat mijn post hierboven beetje uit context is geraakt en heel wat gevoelige snaren heeft bespeeld.  Ik voel me dan ook persoonlijk aangevallen en het laatste wat ik wil is kritiek of commentaar leveren op andermans schrijven en ik wil geen afbreuk doen aan gevoelens en emoties die in al deze posts zijn gemaakt. 

Forum Lid
op 23 november 2018

Was toch al een beetje duidelijk met je hoerengrapje van gisteren – notabene op je eigen topic – dat je het ook niet al te serieus bedoelde. En verder wat Chris schreef. 

 

Nog snel aanvulling het kan nog, topic was niet van Skoldt

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
7 op 23 november 2018

Hé Skoldt, het topic begon over tussenteksten, die niet onderaan de pagina verschijnen. En ja het ligt gevoelig, maar is niet persoonlijk bedoeld. Je weet toch wie de schuldige is , zoals altijd? En omdat we net één familie zijn, (zoals Chris schrijft) zijn we het soms niet met elkaar eens. En ja, we dwalen “soms” wel eens af, maar uiteindelijk komt het meestal weer goed. En wat betreft de zwangerschap, dat is een gezonde zoon, met Bpost als de grote zegen voor zijn vader. 😉 Duitsland is het land van de schnaps, Druiven kun je vergisten, met de camper wordt drank gesmokkeld, drank heeft een bodem nodig, dus schnitsels. En zo geef ik Cosmoscar gelijk, soms is het zoeken als men vragen of antwoorden geeft, die niet onderaan de bladzijde worden gezet. We zijn weer on-topic. 😉  Allen een gezegend weekend.

Sköll William

Forum Lid
op 24 november 2018

Skold op de eerste plaat het is niet mijn bedoeling om je aan te vallen,als je dat zo voelde dan mijn excuus.wat ik er alleen mee zeggen wilde is dat je inderdaad wel eens moet zoeken ik vind dat geen ramp,ouwe mensen hebben tijd genoeg om te zoeken,verder vind ik dat het forum bij veel mensen in goede aarde valt om dat het menselijk is,en niet serieus,maar wel als ze advies vragen,dat is ook het leuke.heb je al bij het nieuwe forum gekeken,dat werkt niet mischien voor een paar mensen,die echt serieus zijn maar voor de stokers op dit forum is het niets,door al die grappen die we maken en persoonlijke dingen die we soms schrijven komen we dichter bij elkaar als stookfamilie.en zo moet het,vind ik.en Skold daar hoor jij ook bij.??

Forum Lid
op 24 november 2018

Je weet toch wie de schuldige is , zoals altijd?Van william

 

Forum Lid
op 24 november 2018

Jaaaaa klopt ik ben altijd onschuldig,?

Forum Lid
op 24 november 2018

Daar is geen woord om gelogen. Altijd is er wel iemand teleurgesteld, beledigd, boos, verdrietig. Maar dat zijn allemaal lelijkerds. Knappe vrouwen zijn wel dol op me. Maar ja die zitten hier niet. Die zitten hier lekker een advokaatje of Baileys te nippen en klagen niet hahahah. 

Admin
op 24 november 2018

Ja das waar ook Lummel, hoe is het nou met je buurvrouw? 

Forum Lid
op 24 november 2018

Niet weg te slaan, uiteraard! 

Forum Lid
op 24 november 2018

Reserve is altijd goed?? ik ben altijd lief voor vrouwen,zegt laats een vrouw tegen Adriana,zo’n man zoek ik ook.mijn antwoord hangen bij C&A op de tweede etage op de mannen afdeling.????

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
1 op 25 november 2018

jan 

ik vind de update ok

veel erbij gekomen mooi

gr erik

Forum Lid
op 27 november 2018

Zit er goed uit???

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
0 op 22 december 2018

Blijft toch met regelmaat erg traag of zelfs zo lang dat je de melding krijgt dat de site niet reageert.

  • Geliked door
Antwoord
Annuleren