Grainfather Complete Brewery Setup (Verkocht)

Geupdate op 9 maart 2019 in Vraag en aanbod
5 op 4 maart 2019

Ik krijg helaas wel eens spullen terug waar iets mee is. Deze vervang ik dan uit eigen voorraad en eens in de zoveel tijd ruil ik dan spullen om onder garantie. Zo heb ik nu een splinternieuwe Grainfather samengesteld, uit losse onderdelen weliswaar maar het enige waar je het aan kunt zien is dat er geen doos bij is. Echt alles is nieuw.

Daarbij heb ik een Conical Fermenter waar aan de bovenkant een clipje af is. Je kunt het deksel dan niet vastzetten met 4 maar met 3 clips. Sluit net zo goed en het missende klipje zit er nog wel bij. Kun je dat lijmen of puntlassen dan ben je helemaal spekkoper!

Dan hebben we nog een echte Glycol Chiller waar normaal 4 Conical Fermenters aan kunnen worden gekoppeld. Deze kwam retour omdat er slechts 3 fermenters aan kunnen worden gekoppeld. 1 poort geeft geen stroomsignaal door. De overige poorten doen het prima. Wellicht is die ene poort voor een handig iemand een peuleschilletje om te maken, of is een maximum van 3 fermenters meer dan genoeg voor jou!

Deze set kost nieuw 2129,00 maar omdat het dus spulletjes zijn waar “iets” mee is mag je het komen ophalen in Deventer voor 1250,00. 

Ik kan het niet versturen, zowel de Grainfather als de Chiller heeft geen doos.

Ik wil het graag in 1 keer verkopen. 

Ik doe er ook nog een fles verse foodgrade Glycol bij!

 
  • Geliked door
Antwoord
0 op 4 maart 2019

Heb je een berichtje gestuurd! (whatsapp)

  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
2 op 4 maart 2019

Bij deze gereserveerd voor Marca

Forum Lid
op 6 maart 2019

Is dit nu effectief verkocht?

Admin
op 6 maart 2019

Marca komt dit weekend, in principe verkocht tenzij hij er alsnog van af ziet. Ik zal een update plaatsen als hij verkocht is of als het niet doorgaat.

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
0 op 9 maart 2019

Bij deze is de set verkocht. Marca heel veel brouwplezier met deze set!

  • Geliked door
Antwoord
Annuleren