Het grote BBQ Topic!

Geupdate op 31 december 2019 in De kookhoek
11 op 17 juni 2018

Net pizza op de Green Egg gemaakt. De eerste was niet zo mooi, ze werden steeds beter. Helaas heb ik alleen een foto van de eerste, de kinderen stonden te wachten op hun pizza en heb zodoende niet meer foto’s gemaakt.

Het is echt heel veel beter dan in de oven, op 350 graden is hij ook met een minuutje of 6/7 klaar.

Nu nog een keer een pizza schep, nu moest ik hem vanaf een bakplaat op de pizzasteen laten glijden. Niet bepaald ideaal.

@Lummel, als je dezelfde bodem wilt als bij de italiaan, met dit ding kan het echt!

Forum Lid
op 17 juni 2018

Dat ziet er goed uit, heb gelukkig net vissoep op anders waren die foto’s wreed geweest en ik geloof ook zeker dat de Egg hetzelfde kan maar voor 12,50 mag de Italiaan het die 2 keer per jaar voor mij doen. Maar als je gek op koken bent dan is het een fantastisch ding. En let op een Italiaan he en geen Turk die pizza’s naast de shoarma verkoopt

Crew member
op 17 juni 2018

Ziet er zeker lekker uit.

 

USA zie ik net….. die zullen eerdaags ook wel duurder worden.

 

Admin
op 17 juni 2018

Naast whisky nu ook Beleggen in bbq’s  ?

Crew member
op 17 juni 2018

Speciaal voor jou Jan….

https://www.youtube.com/watch?v=BiyZoCTB63M

 

 

Admin
op 17 juni 2018

voor 12,50 mag de Italiaan het die 2 keer per jaar voor mij doen. 

Van Lummel

Sinds mn dochter verkering heeft zijn we hier nu met zijn zessen, dan is het best de moeite waard om thuisbezorgd.nl over te slaan en het zelf te maken ?

Je maakt maar 1 pizza per keer maar met een paar minuten is hij klaar.

Crew member
op 17 juni 2018

Steeds een verse punt dan 😉

 

Admin
op 17 juni 2018

Ja dat kan ook nog. Mn jongste lust geen pizza, maar daarvoor heb ik stokbrood gebakken, in dezelfde tijd als een pizza bak je stokbrood af. volgens hem was die ook lekkerder dan uit de oven. Kan ook het idee zijn he.

Forum Lid
op 17 juni 2018

Ik heb het zelf ook een aantal keren geprobeerd en pizzasteen gekocht maar krijg de bodem gewoon niet goed. Alles geprobeerd met bakkersgist enz maar lukt niet. Overigens toen we de laatste keer gingen halen heeft de Italiaan het ook verkloot met zijn houtskooloven. Gewoon nat van de ingrediënten en anjovis die al tranig smaakte , stond waarschijnlijk te lang geopend dus dat is waarschijnlijk de laatste pizza geweest dit jaar. Want daar heb ik gewoon geen zin in. Een pizza is pas lekker als alles klopt. 

Crew member
op 17 juni 2018

Hij heeft zijn geld nu al opgebracht.

 

Admin
op 17 juni 2018

Ik gebruik normaal witte bolletjesdeeg van koopmans, Die rijst lekker. Echter was deze niet op voorraad bij AH dit keer, dus nu pizzadeeg van koopmans genomen. Die hoeft niet te rijzen, heel vreemd maar het was wel lekker.

Ik heb nu wel mn ferrari pizza oven over, mocht iemand interesse hebben, deze wordt ook 400 graden. 

Admin
op 17 juni 2018

Speciaal voor jou Jan….

https://www.youtube.com/watch?v=BiyZoCTB63M

 

 

Van Munckerik

Leuk filmpje ? zal de volgende keer proberen een mooie ronde te maken ?

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
2 op 17 juni 2018

Lekker….. EDITORS op Tv… Live van Pinkpop… En weer heerlijke ribbs gemaakt vandaag…… Ideale combinatie

Admin
op 17 juni 2018

Wauwie dat ziet er echt geweldig uit!

Crew member
op 17 juni 2018

Die zien er heerlijk uit en ik vermoed dat die opgegaan zijn met een lekker glas bier 🙂

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
3 op 21 juni 2018

Ik krijg zo’n trek als ik die ribs zie! Ga ik binnenkort ook maar eens proberen! Gaat wel veel tijd in zitten dus moet op een zaterdag ofzo 🙂

Jack, heb je nog goede adviezen voor deze mooie Rib Eye? Deze ga ik morgen bereiden, wellicht heb jij als top bbq chef een ultieme bereidingswijze die ik echt eens gedaan moet hebben.

Ik ben inmiddels in het bezit van een kerntemperatuurmeter dus echt mislukken kan niet meer. 

 

Forum Lid
op 21 juni 2018

Aaaaaa… Mooi stukje vlees….
Overtollig vet verwijderen.
BBQ klaar maken voor direct hoog… Ongeveer 240 tot 280 graden.
Vlees op kamertemperatuur laten komen.
Je kan m bereiden met een kruidenboter mengsel.. Of eventueel rode wijnsaus..
Ik prefereer m naturel..
Als steak… 4 minuten om en om… Hierna er weer af… En laten rusten.
Alleen wat zeezout gebruiken…

Als geheel stuk???
Indirect reverse sear tot een kern van 48 tot 50 graden.. Hierna op direct vuur… Tot 53 – 57 graden.. 53 graden is een mooi stuk medium / rosé..

Forum Lid
op 21 juni 2018

Reverse sear niet te hoge temperatuur

Admin
op 21 juni 2018

Thanks! Ik wil hem idd als geheel stuk, ik heb reverse sear nog nooit eerder gedaan maar na het lezen van wat tips hier en daar had ik al verwacht dat je dit zou adviseren ? dat gaan we dus doen!

En idd, lekker naturel houden, enkel wat zout en peper op tafel.

 

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
0 op 22 juni 2018
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
0 op 22 juni 2018
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
1 op 22 juni 2018

dit was ook wel in orde , ook zelf gevangen. ???

Crew member
op 22 juni 2018

dit was ook wel in orde , ook zelf gevangen. ???

Van Troet

Dat ziet er voortreffelijk uit!

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
0 op 22 juni 2018

Prachtig Troet! Zelf gevangen?

Ik heb het vroeger paling, forel, zalmforel en kleine meerval gerookt. Zo lekker!

  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
0 op 22 juni 2018

Het is ook superleuk om te doen, en als je dan proeft waar je het allemaal voor gedaan hebt, heerlijk!

  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
5 op 22 juni 2018
Admin
op 22 juni 2018

Heel goed voor elkaar zeg! Die gebruik je met grote regelmaat zeker?

Forum Lid
op 22 juni 2018

ja zeker en voor veel verschillende heerlijkheden .

Forum Lid
op 22 juni 2018
Forum Lid
op 22 juni 2018

Patrijs gevuld met in bier gedompeld stroo .enz.enz. ??

 

Admin
op 22 juni 2018

Ziet er ook goed uit Troet! Is dit ook lekker met kip? Vast wel ?

Wat een mogelijkheden he!

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
8 op 22 juni 2018

Mijn eitje staat ook weer aan 🙂

Crew member
op 22 juni 2018

He jij hebt ook de iGrill. Super apparaat!

Je eitje begint vanbinnen al mooi te kleuren.

 

Admin
op 22 juni 2018

Het is de eerste keer dat ik hem gebruik, er kunnen 4 stukken vlees aan, maar er zitten maar 2 sensoren bij 😉

Hij begint idd al mooier te worden he haha. Nu komt net van Cool Blue mijn nieuwe vuurring binnen ter vervanging van de huidige gebarsten vuurring, die is nu nog mooi wit. Die gaan we de volgende keer gebruiken.

Crew member
op 22 juni 2018

Komt het toch allemaal nog goed.

 

Je kunt ook twee sensoren in een stuk vlees steken dan meet je op verschillende plaatsen. Zeker bij een groot stuk vlees kan dat handig zijn. Ik heb ook ooit overwogen om er twee extra bij te kopen maar heb dat nooit gedaan. 

 

Admin
op 22 juni 2018

Dat is ook een goed idee idd. Dit stuk vlees is mooi gelijkmatig, maar soms heb je van die stukken met een dun en dik gedeelte, dan kan het erg handig zijn!

Er staat nog zoveel op mn verlanglijstje om te maken! Deze Jacob’s Ladder heb ik zin in om te proberen, en dan volgens de 3-2-1 methode

https://beefensteak.nl/ierse-sherwood-bbq-jacob-s-ladder-4447/

 

Crew member
op 22 juni 2018

Dat is ook een mooi stuk. De 3-2-1 methode ken ik niet.

 

En dan met de kerst…… https://beefensteak.nl/varkensvlees/hollands-speenvarken/

 

 

Admin
op 22 juni 2018

Jaaaa die hebben we al eens besproken, die kan prima op het ei denk ik!

 

3-2-1 kost wat tijd maar is verder heel simpel

 

1. 3 uur op lage temperatuur indirect garen

2. inpakken in folie met wat appelsap en eventueel wat klontjes boter, 2 uur lang in de folie laten stomen.

3. Aflakken met je zelfgemaakte bbq saus en grillen op direct vuur.

 

Dat is ongveeer wat Jack gedaan heeft met die perfecte ribs hierboven! Maar als ik het goed begrepen heb injecteert hij ze zelfs met appelsap 🙂 Ik heb die injectiespuit nog niet.

 

 

Forum Lid
op 22 juni 2018

Jan .

Ik weet niet of je de vuurring terug moet sturen ?

Anders leg je de nieuwe in de schuur… En blijf gewoon de gescheurde gebruiken . Dat doe ik ook … Zonder problemen

Admin
op 22 juni 2018

Ik hoef volgens mij niets terug te sturen, ze hebben er nog niet om gevraagd. Ik kan hem idd als reserve houden mocht de oude het een keer helemaal begeven.

 

Ik heb inmiddels ook mn rvs rooster binnen, maar had zelf als de gietijzeren gekocht inmiddels. Denk dat ik de rvs niet heel snel ga gebruiken 🙂

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
1 op 22 juni 2018

Erik, ga jij je smoker nog gebruiken dit weekend? 🙂

Crew member
op 22 juni 2018

De 3-2-1 methode is zoals op het filmpje bij de ladder dus. 

 

Jan ik vrees dat ik hem dit weekend niet ga gebruiken maar als ik ineens de geest krijg dan zou het zomaar kunnen. Ligt er ook aan wie er allemaal thuis eten en dat hoor ik meestal pas vrij laat.

 

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
0 op 22 juni 2018

we komen in de buurt 😉

  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
5 op 22 juni 2018

Haha…. Die Jan is goed aan t investeren……
Die van mij vanmorgen weer aangestoken….. 8.5 kg Procureur van een Top slager.. Ik heb ze gisteren Gerubd met Woody Woodpecker rubb…. Dit is een toppertje….. De Procureur zit op dit moment in de ZONE… Tijd voor Mn nieuwe project…. Heb ook nog 5 Kg Varkenshaas gesneden voor TT Assen…. Straks ook in de marinade zetten…. Druk Druk druk 😉 en wat een probleem heb ik met foto’s……

Crew member
op 22 juni 2018

Je maakt er mooie fotocollages van hoor Jack.

Dat ziet er allemaal weer overheerlijk uit.

 

Forum Lid
op 22 juni 2018

Wacht maar als ze klaar zijn, en ik kan ze pullen …….. Jammie

Forum Lid
op 22 juni 2018

Ik weet niet wat ik heb maar begin te kwijlen van de makreel van Trout tot aan jouw varkensvlees. Lummelientje vindt procureur te vet dus koopt ze niet. Maar is wel onderweg voor Baileys ingrediënten. Dat dan weer wel. 

 

 

Admin
op 22 juni 2018

Lummelientje vindt procureur te vet dus koopt ze niet. Maar is wel onderweg voor Baileys ingrediënten. Dat dan weer wel. 

Van Lummel

Laat Lummelientje dit maar eens lezen over vet 😉

http://www.hermandenblijker.nl/Actueel/Column/191/Herman_den_Blijker_over_varkensnek

 

 

Forum Lid
op 22 juni 2018

Procureur VET   ?????????

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
5 op 22 juni 2018

Oooh Jack ook al zit ik nu hartstikke vol ik krijg hier zo weer trek van! Wat heb ik nog een hoop te leren 😉 Volgend jaar plannen we de bbq niet met de TT en huren we jou in als BBQ Chef! Een rijtje eitjes en het is feest!

Mijn Rib Eye was erg geslaagd moet ik zeggen, idd reversed sear en niets meer dan alleen zeezout uit de molen . Super!

Forum Lid
op 22 juni 2018

Jezus, precies zoals ik hem wil hebben (maar nooit gelukt is). 

Admin
op 22 juni 2018

Geloof me Lummel, met zo’n ei is het een makkie. Kun je die stoomketel niet ruilen voor een ei 🙂 Of had je die al verkocht?

Forum Lid
op 22 juni 2018

Nee, kan nooit afscheid nemen van dingen waar ik aan gehecht ben geraakt. Profiteert Lummelientje nog steeds van. 

Admin
op 22 juni 2018

Whahahaha 🙂 🙂 🙂

Crew member
op 22 juni 2018

Wow die is lekker.

 

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
2 op 22 juni 2018

Is dit nog wel een stookforum? Gaat hier allemaal met kilo’s en dan niet van de kiloknaller hahahah. Er zit nog wel geld in dit land. 

Admin
op 22 juni 2018

Haha toen ik stookwinkel begon dacht ik al, ik kan er later mischien wel bbq’s bij gaan doen. Is ook een vorm van stoken toch. 

Crew member
op 22 juni 2018

En soms wat onrust stoken 🙂

 

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
2 op 22 juni 2018

Bij al dat eten hoort natuurlijk een super BBQ saus.

Voor mn ribbs en PP gebruik ik m altijd : Sweet and spicy  …..

400 ML Heinz Tomatenketchup

2 eetlepels bruine suiker

1 kleine ui . 2 teentjes knoflook . 

1 eetlepel azijn . ( liefs appelazijn)

2 eetlepels Canisius stroop uit LIMBURG ……..

1 eetlepel mosterd ( gewone …. niet die exclusieve )

1/2 theelepel Worcester saus

1 eetlepel zonnebloem olie ( olijfolie is ook heerlijk )

1 theelepel chilipoeder … Naar smaak verse peper , en zeezout

flinke scheut Thai chili saus

 

Olie in pannetje heet laten worden . Ui erbij en laten glazen . dan meteen de verse knoflook er bij doen.

vuur lager zetten , peper , zout en chili er bij kieperen  🙂

hierna alle andere ingrediënten er bij doen . 10 minuten zacht laten pruttelen

 

Jammie

 

 

Admin
op 22 juni 2018

En dit alles is allemaal voortaan zo terug te lezen, bijna een levend kookboek. Ik zal selecties moeten maken met wat ik ga proberen, anders vreet ik me veel te snel vol!

Wat ga je trouwens met de varkenshaas doen jack? Alles om te pullen? Nee toch?

Forum Lid
op 22 juni 2018

Nee hoor…. Varkenshaas Saté…. Super lekker… Net in de marinade gezet

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
2 op 23 juni 2018

Ik was van plan vandaag Osso Bucco te maken in de Dutch Oven maar AH had geen kalfsschenkels…. dus weer eens naar de sligro. Toen ik zag dat ik voor 14,50 2330 gram procureur kon kopen ben ik van gedachten veranderd, dat wordt pulled pork. Jack bedankt voor al die inspiratie van de laatste dagen! Ik wist dat varkensvlees goedkoop is maar 6,25 per kilo had ik nou ook weer niet verwacht. Het zal pas morgen zijn voor we dit gaan eten denk ik. Rub zelf gemaakt van bruine suiker, knoflookpoeder, kurkuma, paprikapoeder, gemberpoeder, komijnzaad, peper en zeezout. Bbq saus wilde ik zelf maken maar heel toevallig kon je pulled pork proeven bij de sligro met hun huismerk bbq saus bedoeld voor pulled pork. Erg lekker! Dus die komt deze ronde nog even uit een flesje ? Morgen op zoek naar lekkere broodjes en natuurlijk coleslaw!

Crew member
op 23 juni 2018

Ik eet wel een blinde vinkje 😉

 

Forum Lid
op 23 juni 2018

Ik was van plan vandaag Osso Bucco te maken in de Dutch Oven maar AH had geen kalfsschenkels…. dus weer eens naar de sligro. Toen ik zag dat ik voor 14,50 2330 gram procureur kon kopen ben ik van gedachten veranderd, dat wordt pulled pork. Jack bedankt voor al die inspiratie van de laatste dagen! Ik wist dat varkensvlees goedkoop is maar 6,25 per kilo had ik nou ook weer niet verwacht. Het zal pas morgen zijn voor we dit gaan eten denk ik. Rub zelf gemaakt van bruine suiker, knoflookpoeder, kurkuma, paprikapoeder, gemberpoeder, komijnzaad, peper en zeezout. Bbq saus wilde ik zelf maken maar heel toevallig kon je pulled pork proeven bij de sligro met hun huismerk bbq saus bedoeld voor pulled pork. Erg lekker! Dus die komt deze ronde nog even uit een flesje ? Morgen op zoek naar lekkere broodjes en natuurlijk coleslaw!

Van Stookforum

Procureur is volgens mij het goedkoopste varkensvlees. Wil niet zeggen dat het slchet vlees is. Ik vind het vet wel lekker voor bijv giros maar Lummelientje niet die gruwt ervan en volgens mij betalen we bij de slager ook rond 7,00 waar snitzel al gauw 16,00 de kilo kost. 

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
2 op 23 juni 2018
Admin
op 23 juni 2018

Wat is dat voor mooie wildkleur Troet?

Forum Lid
op 23 juni 2018

Gerookte ganzeborst

 

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
2 op 23 juni 2018

Kan ook wel wat minder vet zijn met gerookte ganzenborst met spinazie .

 

Crew member
op 23 juni 2018

Dat ziet er ook erg smakelijk uit. Waar heb je die meer gerookt? Beuk?

 

Forum Lid
op 24 juni 2018

Appelboom snippers. ??

 

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
0 op 23 juni 2018

Procureur ligt nu al vanaf vanmiddag 15.00 op de Q,

Vanaf 72 graden in het zilverfolie gewikkeld met wat bbq saus er overheen gelakt. Temp zit nu op ruim 90 graden, ik kan het vanuit mn bed in de gaten houden ? het is lekker stabiel zo. Ik laat hem lekker overnight in de Q en morgenochtend zie ik wel wat er van geworden is.

Ik vind het wel geweldig dat ik vanaf vanmiddag 15.00 geen kooltje meer heb hoeven bijvullen en dat hij nog zo heet is,met de luchtschuiven bijna dicht. Dit kan nog uren zo doorgaan. Wat een top ding is dit zeg!

En er ontsnapt geen pluimpje rook, ook al heb ik geweekt appelhout toevegoegd aan de kolen ?De buurvrouw was vandaag weg toen ik hem aanstak want ze hebben de ramen nog steeds open staan. Ze hebben niet eens in de gaten dat het ei aan staat. Als ze zien dat ik ermee bezig ben gaan de ramen dicht, echt leuk ?

  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
3 op 24 juni 2018

Net van de bbq afgehaald, kern was nog 44 graden. Botergaar en smaakt heerlijk. Hier kan het hele gezin vanmiddag weer lekker van eten ?

Forum Lid
op 24 juni 2018

Wow zo hoort het. Dit is echt meer dan restaurantkwaliteit. Ik zie hier bijvoorbeeld de perfecte giros in die ik zelf nooit zo gekregen heb. Dit lukt je nooit, althans ons niet,  in de oven of op de weber. 

 

Crew member
op 24 juni 2018

Ziet er zeker goed uit, smakelijk voor straks!

Lummel, op een Weber krijg je dit ook wel voor elkaar hoor, zolang je maar een indirecte verwarmingszone creëert. 

 

Forum Lid
op 24 juni 2018

Kern 44 graden ?

Een gemiddelde Pulled Pork sessie duurt altijd heeeeeel lang

De sessie van een paar dagen geleden heeft 14 uur er op gelegen.

Temp Eitje : 100 tot 125  graden 

Dag van te voren de procureur inrubben met je favoriete  rubb …. Ik maak meestal mijn eigen .. Maar de Woody Woodpecker .. is bij de gekochte rubbs … mijn favoriet.

Wachten tot de kern 70 graden is ( meestal binnen 3 uur ) dan inpakken in zilverpapier . Dan weer er op , en wachten tot de kern 88 graden is. Voorzichtig uit t zilverpapier halen ( er zit veel “saus “in . Dit opvangen..)

Pulled pork dan insmeren met bbq saus . en weer wachten tot 92 graden . vlees er af . insmeren met bbq saus , en laten rusten onder folie ( saus carameliseert dan )half uurtje tot een uurtje … Dan is hij klaar om te pullen.

Let op … Tijdens de sessie loopt de temperatuur zeker 10 graden terug. Dan zit het vlees in DE ZONE ……. Het vet transformeert dan naar Gelei … Gewoon wachten …. Temperatuur komt vanzelf weer omhoog.

 

Je hebt geheid pulled pork over … Dan gebruik je een beetje van de opgevangen saus, met een beetje BBQ saus om hem weer nat te maken …. Even in een ALLU bakje op de Q … En hij smaakt alsof hij net gemaakt is  🙂

 

 

 

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
0 op 24 juni 2018

Het heeft er op gelegen vanaf  gisteren 15.00 tot vanmorgen 08.00. Ik heb gisteravond laat de luchtschuiven dichtgezet en is zodoende gedurende de nacht afgekoeld naar 44 graden. Verder is het perfect gegaan zoals jij hierboven schrijft. Het is zo lekker! Net op afbakbroodjes met coleslaw, en we gaan nog wrapjes halen om te vullen ?

  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
0 op 24 juni 2018


JAN. Kijk naar de bark…. Zo is hij ideaal… Toen Mn vrouw het voor de eerste keer zag….. Nou…. Die kan je weggooien…. Echt niet…. T lekkerste van dit stuk vlees. Binnenkort ga je gasten krijgen die al jouw lekkere dingen willen proeven…. Kijk DAN ook eens naar moink balls… En kiplollies… Zijn zo klaar.. Natuurlijk met een zelfgemaakt likeurtje

  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
2 op 24 juni 2018

Dat ziet er idd echt super uit! We hebben nog veel over dus vanavond weer lekker aanvallen!

Ik ben lekker aan het hobbyen en zal de kiplollies ook eens gaan proberen. Dinsdagavond krijg ik deze geleverd, dat wordt een projectje voor woensdag ? https://beefensteak.nl/ierse-sherwood-bbq-jacob-s-ladder-4447/

 

Forum Lid
op 24 juni 2018

Haha….. Ook jij hebt je EI nu iedere dag aan staan…

Crew member
op 24 juni 2018

Ik zie binnenkort in Deventer weer een oud beroep in ere hersteld worden…….. de kolenboer 🙂

 

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
0 op 24 juni 2018

Haha idd Erik. Mn eerste 9 kilozak gaat erg hard. Gelukkig verbruikt de egg heel weinig.

Ik ben nu kroketten aan het maken 

Franse raskipjes zijn ook besteld. Help ik heb een hobby ???

  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
1 op 24 juni 2018

Haha idd Erik. Mn eerste 9 kilozak gaat erg hard. Gelukkig verbruikt de egg heel weinig.

Ik ben nu kroketten aan het maken 

Franse raskipjes zijn ook besteld. Help ik heb een hobby ???

Crew member
op 24 juni 2018

Zijn die kipjes voor het ei of voor de eieren?

 

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
8 op 24 juni 2018
Crew member
op 24 juni 2018

Lekker hoor, je kan er wel wat van Jan. Ik heb ooit iets met garnalen erin geprobeerd.
Totale ramp. De kaassouffle’s uit de vriezer waren wel erg lekker..kuch..kuch.. 😉

 

Admin
op 24 juni 2018

Nou het is dat Jack hier laatst over begon, ze zijn bij mij vaker mislukt dan gelukt hoor. Dit keer lukte ze zelfs zonder op te stijven. Iedereen vond ze lekker ? pork is nog niet op, mn zoon komt vanacht thuis uit zn werk en verheugd zich al op een wrapje pulled pork ?

Crew member
op 24 juni 2018

En dit heb je ook voor zaterdag allemaal in petto 🙂

 

Admin
op 24 juni 2018

Nou ik zit er wel steeds aan te denken, maar die bbq weegt wel 60 kilo ofzo dus ga ik niet meezeulen… ik laat het over aan de slager. Die komt alles brengen en wij eten het op. Wellicht komt er nog een verrassing bij hoor 🙂

En Troet zn makreel natuurlijk!

Crew member
op 24 juni 2018

Jan, het erbij mogen zijn is al een verrassing op zich.

Crew member
op 24 juni 2018

het erbij mogen zijn is al een verrassing op zichVan Munckerik

Klopt Erik, vind ik ook. En de verbroedering, gave contacten, verrijking van je netwerk en kennis en niet zelden vrienden voor het leven zijn alleen al de moeite waard. Je doet jezelf gewoon zwaar tekort als je niet komt.

 

Crew member
op 24 juni 2018

Ik kijk er al naar uit je zaterdag in ’t echie te ontmoeten Nimrax 🙂

 

Crew member
op 24 juni 2018

Jaa, wederzijds! Gezellig man! 😉

 

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
0 op 25 juni 2018

Vanavond de kiplollies gemaakt, super! En de kinders vonden het ook erg lekker. Alles schoon op ?

  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
1 op 25 juni 2018

Toch wel origineel…. Kraakbeen er uit gehaald?

Admin
op 25 juni 2018

Gewrichtje met schroevendraaier en botje met tangetje, leuke operatie hoor ? wat losse peesjes weggeknipt.

Vergeten fotos te maken, 20 stuks met zn 3en waren zo op. De rest was gelukkig niet thuis, anders hadden we minder gehad.

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
4 op 25 juni 2018
Forum Lid
op 25 juni 2018

Met deze postings ben je binnenkort minimaal 5 kg zwaarder 😉

Admin
op 25 juni 2018

Ja precies zo! Later zag ik ze nog met spek er omheen, doen we de volgende keer ?

Admin
op 25 juni 2018

Ik eet geen koolhydraten en kan onbeperkt vlees eten zonder aan te komen. Zodra ik aardappels erbij ga eten zit ik zo weer op de 100. Ben nu al een half jaar heel tevreden over mn gewicht ?

Crew member
op 25 juni 2018

Doe je goed Jan, ik ben benieuwd hoe je er in afgeslankte vorm uitziet.

En niet te veel sausje bij al dat overheerlijks wat je maakt 😉

 

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren