Newbie enthousiast bij Jan.

Geupdate op 30 mei 2019 in Het Café (praathuis)
7 op 14 mei 2019

Vandaag Jan ontmoet bij zijn magazijn in Deventer. Ik moest voor een aantal criminelen in Deventer zijn (werk). Dit kon ik mooi combineren met een gist bestelling bij Jan. Jan liet me direct zijn wateroverlast zien, door een lek dak. Gelukkig is zijn opslag gespaard, maar de waterschade had heel erg kunnen zijn. Ik mocht kennis maken met de grainfather, de t500, en met zijn eigen stookhok. Prachtig om zijn enthousiasme te mogen zien en ervaren. Ook de nieuwe vergisting emmers zien er super uit btw. Het waren 30 leuke minuten die ik heel graag langer had willen besteden Maarja de plicht roept. Aan de arbeid! Jan showde me nog wel even ook de koperen helm die op de t500 past. Het viel me op hoe compact alles eigenlijk is. Echt bijzonder.
Jan bedankt voor je introductie in stookwinkel. Heb kort je bezocht maar wel genoten. Succes met het dak en als je nog vragen hebt omtrent verzekeringen, vraag maar raak.

 
  • Geliked door
  • Nimrax
  • Pinky
Antwoord
0 op 15 mei 2019

Ik vond het erg leuk om je te ontmoeten! Altijd welkom als je in de buurt bent hoor!

 

  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
2 op 30 mei 2019

Hi Jan, je bent vast lekker aan het genieten van je shortribs. Ik was nieuwsgierig of je al wat van je nieuwe emmers hebt gehoord? Of dobberen ze nog rond?

Admin
op 30 mei 2019

De inklaring is aan de gang. Ze staan al in Rotterdam. Als er geen complicaties zijn zouden ze woensdag binnen moeten komen.

Forum Lid
op 30 mei 2019

Ah jammer moet dinsdag in Deventer zijn. 🙂

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
2 op 30 mei 2019

Ik zag ook de emmers pas voorbij komen kan alleen nergens de topic mee vinden !

Admin
op 30 mei 2019

Klopt, was een beetje offtopic. Weet het ook even niet meer. Maar zal vandeweek als ze er zijn nieuws met fotos plaatsen.

@murmillo je komt vast nog wel eens in de buurt:-) en ik wil ze ook best opsturen, geen probleem!

Forum Lid
op 30 mei 2019

Zeker ben er binnenkort al wel weer.

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren