Ondergesneeuwde TOP Topics!

Geupdate op 15 september 2019 in Stookforum
11 op 14 september 2019

14 september 2019. Tussenstand 2078 Topics

Veel herhaalde onderwerpen, maar in de afgelopen jaren ook veel mooie topics. Welke topics zijn volgens jou ondergesneeuwd en zouden ze zeker weer eens onder de aandacht moeten komen?

Plaats de link hieronder, met de kennis van vandaag kunnen we onderwerpen van enkele jaren terug nieuw leven inblazen!

Graaf in je geheugen en zoek het topic er bij, ik denk dat we met de kennis van vandaag een hoop van de begintijd kunnen verbeteren 🥃

Een leuke die verder geen kennis vereist maar waar ik zelf erg tros op ben is deze: 

https://www.stookforum.nl/thread/distilleerketels-als-decoratie-moet-je-zien/

En wat dacht je van onze mascotte ChrisV de Hoed die zich 3 December 2016 hier voorstelt 😃 en de reactie van Good Old Betweter die nu Piet heet 😁

https://www.stookforum.nl/thread/nieuwe-geintreseerde-de-hoed/

En deze excursie die er uiteindelijk nooit is gekomen. Kunnen we ook weer eens oppakken!

https://www.stookforum.nl/thread/aanmelden-voor-excursie-lubberhuizen-raaf-in-februari/

Cuberdon likeur, mooi idee maar in nederkand is geen cuperdon te krijgen. Maar we zijn nu met zoveel Belgen, mischien kan Gerdy dit recept alsnog populair krijgen in Belgie!

https://www.stookforum.nl/thread/cuberdon-likeur/

Dit zijn nog maar wat voorbeelden. Welk topic is volgens jou onterecht naar de achterrgrond verdrongen?

 

 
  • Geliked door
Antwoord
0 op 15 september 2019

Als iets interessant is , haal ik het toch wel boven. 😉 😉 😉 Een “leek” kan veel vragen stellen. 

  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
1 op 15 september 2019

Ach Betweter.  Hij wilde op de BBQ ook een drupje olie. Gelukkig heeft Nimrax dat voorkomen. Was niet goed gekomen vrees ik. Als je wat ouder bent wordt je toch wat meer valgevaarlijk. Los van de feit dat de brave man niet eens zou weten wat hem zou overkomen. Hahaha. 

Crew member
op 15 september 2019

Jaaaa geweldig!! Was echt een geweldige BBQ.
Wat de nieuwere forumleden hier even gemist hebben is dat we toen een
Betweter VS Lummel situatie kregen. Als ik dan Lummel ergens in gelijk gaf waren wij volgens Betweter “companen”.. zo zagen wij dat nou weer niet maar een vette rel werd het soms wel. Jan Stookforum heeft heel wat berichten toen gedeleted, holy moly…
Eerlijk: Lummel was wel bezig om hem op een gehaaide manier uit zijn tentje/(caravan) te lokken. Nou, dat liet Betty niet over zijn kant gaan… Versleet Lummel dan weer als “doodsbidder”en meer van dat moois. Ik vond het prachtig, ging er altijd helemaal voor zitten en maar op F5 rammen om niks te missen voordat Jan weer ging modereren.;-)
Toch is Betweter trendsetter geweest in de introductie van de T500 en is nog steeds op dit forum beroemd om zijn perfecte advocaat recept.  Ja…mooi  !

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
7 op 15 september 2019

Haha ik heb alle post’s even gelezen. Wat een reactie van Piet. Vijandigheid straalt eraf. Mijn introductie ging  gelukkig anders. Maar wel mooie tegenreactie van Chris. Mooi zo’n forum waarin ieders interpretatie anders is.

Forum Lid
op 15 september 2019

Murmillo, Toen was Betweter het heertje op het forum. Nu is Chris dat. Ik denk dat hij het voorvoelde. 

Forum Lid
op 15 september 2019

Haha lummel, goede beschrijving. Waar is betweter/Piet gebleven? Heb wel veel post’s gelezen waar best zinnige informatie instond. 

Forum Lid
op 15 september 2019

Precies weet ik het niet meer, geloof dat er een discussie was met Jan over hydrometers en hij kon zijn ongelijk niet toegeven. Terwijl Jan ze verkoopt. Toen is hij zelf gestopt. Zoiets meen ik. Maar ik mocht hem ook graag plagen. 

Forum Lid
op 15 september 2019

Ach een verhaal omtrent trots en kwetsbaarheid. Tja persoonlijkheidsvormen die soms ongekend botsen in de interne mens.

Forum Lid
op 15 september 2019

Maar kan het gewoon niet zo zijn, dat hij vond dat hij zich ging herhalen, en dat het al langer broeide. Niet iedere leraar, kan steeds hetzelfde vertellen. En hij voelde zich volgens mij ook een stuk onderwijzer. Er zijn er hier wel meer ,die tot in detail iets uitleggen, maar niet iedereen is er voor gemaakt, om dit te blijven doen. En wat vijandigheid betreft, iedere kraai krast zoals hij gebekt is.

Forum Lid
op 15 september 2019

Goed uitgelegd William.

Forum Lid
op 15 september 2019

Als je comentaar geeft,moet je ook tegen comentaar kunnen,wij hebben 16 jr iedereen in huis gehad,ik heb altijd gezegd al je iets niet bevalt maak je mond open,er staat wel mijn naam op de deur,maar als ik een lul ben mag je dat ook zeggen.daardoor hebben wij 16 jr,met z’n allen in harmonie geleeft.en nu nog.

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren