Recept voor de “echte” Limoncello

Geupdate op 15 mei 2019 in Likeuren
2 op 13 mei 2019

Ook niet te serieus zijn.  We zijn kerels, dat wijven zich verliezen in allemaal “ gedachten-tjs” gaan wij niet doen. Gewoon afwassen met 92% alcohol en je zal er vast niet dood aan gaan, en anders heb je pech hahaha. 

Forum Lid
op 13 mei 2019

Denk ik er ook van, ik heb de 1e keer geen bio gebruikt, gewoon goed gewassen zoals jij zegt en iedereen drinkt het heel graag. Er zijn wel erger dingen waar je van doodgaat (tegenwoordig is dit van alles als je iedereen moet geloven).

Forum Lid
op 13 mei 2019

Sterven doen we allemaal, maar ik vind niet dat een multinational zich boven de wet moet stellen. En zeker niet wanneer het de gezondheid van zijn klanten aanbelangt. Retailers zoals een LIDL zijn pure maffia, die hun leveranciers tot de laatste cent uitpersen. Waarom zou ik hen het leven gemakkelijk maken. 

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
0 op 13 mei 2019

Mij tip voor Limoncello: Aleen het geel van de schil, liefst van een Sorento citroen gebruiken. gebruik 80 gram schil per liter 95%+ Laat dat een week of 2 staan, iedere dag schudden. Dan filteren en verdunnen naar drinksterkte. 30% maak ik meestal. max 15% van het volume bestaat uit suiker. Nog 2 weken laten huwen, en deze drank kan gedronken worden.

  • Geliked door
Antwoord
Annuleren