saffraan

Geupdate op 7 december 2018 in Stookforum
6 op 7 december 2018

Beste mensen van Stookforum

Is er iemand die voor mij saffraan destillaat wilt maken?

Verneem graag van jullie.

[email protected]

 

 
  • Geliked door
Antwoord
0 op 7 december 2018

Goeie safraan is erg duur,ik weet niet waar je het distilaat voor wil gebruiken,ik heb wel safraan ze brengen hem voor mij mee uit Iran.

  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
4 op 7 december 2018

Middag heer, 

Wil de saffraan destillaat gaan verwerken in olijfolie.

Heeft u misschien een optie?

Forum Lid
op 7 december 2018

Echte safraan kost €30.000 per kilo,dus word dure olijfolie.ik kan wel alc.stoken en er safraan bij doen maar is erg duur,maar in reform winkels is het te verkrijgen,dan zou ik een fles vodca kopen en het daar op leggen.ik gebruik safraan voor mijn gezondheid,en de kruiden die ik gebruik komen uit het land waar ze groeien dus de orginele.ik ben niet ziek of zo maar zo voorkom ik het.gr.Chris.

Forum Lid
op 7 december 2018

Beste Ties, welkom.

Destillaat maken voor andere is een zwaar strafbaar feit. En raden we dus ook iedereen af. Diegene die de alcohol voor je maakt, kan vrvolgd worden, maar die ontvangt, op vraag, is met illegale handel bezig. Zelf maken ,wordt oogluikend toegelaten, produceren voor derde wordt zwaar bestraft. In dat geval ben je de accijnswet aan je laars aan het lappen. Ook al zeggen ze dat je de voedselveiligheid in gevaar brengt, wegens geen controle op methylalcohol. Geen vergunningen, en illegale handel bedrijven is ook strafbaar. We willen hier dan ook niemand aanzetten tot risicovol illegaal gedrag. Zelf stoken oké , verhandelen aan derde , nee dank je  Maar met een fles wodka , zelf opleggen , is legaal, en perfect mogelijk.  Leren stoken kun je hier wel ,ook niet legaal, maar dan gaat er een wereld van plezier open.

Forum Lid
op 7 december 2018

goed verwoord william

Forum Lid
op 7 december 2018

Als het voor een ziek iemand zou zijn die daar beter van zou kunnen worden ok.dan doe ik dat,ik heb goeie kruiden,maar voor een olie te kruiden nee helaas.dus een fles drank kopen en safraan of leren stoken.met alle respect.Chris.

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren