Dit topic is gesloten, u kunt alleen lezen

Stookwinkel update rond de feestdagen

Geupdate op 21 december 2017 in Stookforum
3 op 21 december 2017

Stookwinkel sluit dit jaar niet tussen kerst en nieuwjaar, we gaan gewoon door, je hoeft dus niet morgen als een gek alles te kopen, dat mag ook na de kerst 😉

Door een storing met DPD de laatste dagen kan het zijn dat pakketjes naar Belgie een dagje later aankomen dan verwacht. De storing lijkt nu opgelost te zijn, maar door de drukte bij de bezorgers kan het toch allemaal net wat langer duren.

Ook ik ben drukker dan normaal, blijkbaar worden er veel cadeautjes gekocht voor onder de kerstboom. Dit is natuurlijk hartstikke goed, maar het kan zijn dat ik de telefoon dus niet kan aannemen. Dus niet bellen maar mailen. Je krijgt altijd antwoord!

Update voor de Tilts. Deze kunnen weer besteld worden maar ze liggen nog bij de douane, ook daar hebben ze een achterstand opgelopen blijkbaar. Ik hoop dat deze tussen kerst en oud en nieuw bezorgd worden. Dus heb je hem al besteld? ik ben je niet vergeten! Het is dus even overmacht.

Verder is het winkeltje redelijk goed gevuld momenteel. T500’s en Grainfathers in overvloed, ook de meeste koperen alambieken zijn net op tijd weer binnen gekomen.

Fijne feestdagen iedereen!

 
  • Geliked door
2 op 21 december 2017

Van de chillers nog geen nieuws Jan?

 

Admin
op 21 december 2017

Jawel, deze week bericht gekregen dat ze met rigoureuze testen bezig zijn. Er is dus een nieuwe lading waarbij ze zeker willen zijn dat ze dit keer goed zijn. Een datum durven ze nog steeds niet te noemen.

De Conical fermenters komen pas eind februari weer terug. Gelukkig heb jij die al staan 😉

Crew member
op 21 december 2017

Ik heb er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen.

 

Toon meer reacties
  • Geliked door
Annuleren