Te koop complete stook inrichting

Geupdate op 15 juni 2019 in Vraag en aanbod
10 op 7 juni 2019

Hierbij een complete stook inrichting te koop.

Het is een koperen ketel met een inhoud van 65 liter mooie installatie zie foto. Een rvs spriaalkoeler met een binnen leiding naar beneden en een buiten koeler naar boven, dus een uniek iets.

Eventueel diverse gist vaten en andere toebehoren

Foto’s en informatie op aanvraag, of maak een afspraak en kom langs.

Ik reageer alleen op pb

Begin 2018 gekocht van Mac Saor.

 
  • Geliked door
Antwoord
7 op 7 juni 2019

Geef je het na een jr.al op.jammer is mooi spul.

Forum Lid
op 7 juni 2019

Ik gebruik het te weinig en wil liever iets kleiners maar moet eerlijk zeggen de whisky was heerlijk recept met roggebrood.

Forum Lid
op 8 juni 2019

Ik heb een ketel van 100 ltr.is vaak te klein.maar heb veel fruit en mais ter beschikking.

Forum Lid
op 9 juni 2019

Ik ben nog steeds benieuwd naar hoe u dat doet Chris!
Ik wil ook een grotere ketel om fruit te verstoken*

Forum Lid
op 9 juni 2019

Ik ook Chris hoe pak jij dat aan?

Forum Lid
op 9 juni 2019

Heb momenteel 180 kg mais, per jr 1000 kg druiven,veel dorst weinig tijd om dat ik kinderen met een chaufeur met problemen ,met de taxi naar school rij😂maar zorg dat de kelder vol komt.ik heb het geluk dat mensen mij aardig vinden,ik doe ook veel voor mensen,dus gunnen ze mij wat,ik krijg de druiven gratis maar ik geef wel iets voor de personeels kast,heeft mij nooit iemand voor gevraagd maar vind ik netjes,neem ook altijd iets te drinken mee,mais laat ik uit Roemenie komen is bio mais komt van onze grond ,ik vraag nooit iets maar de mensen vinden het heel leuk om iets terug te doen,stuur ook altijd een paket met een paar flesjes terug,wij helpen hun al 17 jr.die goed doet goed ontmoet.stoken is voor mij net als veel andere dingen een manier van leven.daarom stook ik ook op een primitieve manier, als je in mijn manier van stoken geintreseerd bent is iedereen welkom,je mag eerst proeven wat voor gif ik maak als je het dan nog van mij wil leren ben je welkom.heb zelfs vaak een bed vrij.want🥃hoort er bij na het stoken😂😂😂

Forum Lid
op 15 juni 2019

T Sch pb gestuurd

Forum Lid
op 15 juni 2019

Jammer Chris dat het afgelopen januari niet goed ging wat betreft afspreken. Gaan we over doen want wil toch persoonlijk kennis maken met je en niet via de telefoon. We hopen volgend weekeinde op de bbq als voorproefje. 

Neem nu een borrel op jou en je Adriana 🥃, yamas Chris 👍

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
0 op 15 juni 2019
Hierbij een complete stook inrichting te koop. Het is een koperen ketel met een inhoud van 65 liter mooie installatie zie foto. Een rvs spriaalkoeler met een binnen leiding naar beneden en een buiten koeler naar boven, dus een uniek iets. Eventueel diverse gist vaten en andere toebehoren Foto’s en informatie op aanvraag, of maak een afspraak en kom langs. Ik reageer alleen op pb Begin 2018 gekocht van Mac Saor.Van T Sch

 

  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
0 op 15 juni 2019

Iets compleet misgegaan, sorry. 

T sch had je een pb gestuurd, graag prijs en wat foto’s. Dank je👍

  • Geliked door
Antwoord
Annuleren