Te koop: Digitale thermometer

Geupdate op 4 januari 2020 in Vraag en aanbod
8 op 4 januari 2020

Kleur is zwart rood.

Als ze binnen zijn heb ik er 4 over.

voor €20, inclusief verzenden kan ik ze versturen.

wil je er een overnemen stuur ff bericht.

Infrarood Thermometer
Infrarood temperatuur meten vanop afstand tussen -50°C en 330°C
Geschikt om vanop afstand de temperatuur te meten van verschillende oppervlakken. Dankzij het ingebouwde laserpointer mikt u steeds accuraat op u doel en meet u altijd de juiste temperatuur.

Infrarood Thermometer | Eigenschappen

Meetbereik: -50°C tot 330°C
Accuraatheid: ±1,5°C of ±1,5%
Resolutie: 0,1°C of 0,1°F
°C en °F meting
Ingebouwde laserpointer
Backlight On/Off functie
Laser On/Off functie
Hold Functie
Batterijen: 2xAAA 1.5V (niet inbegrepen)

 
  • Geliked door
Antwoord
1 op 4 januari 2020

Bij dit soort temperatuur meters is het niet de laser die de temperatuur meet. Al lijkt dat wel zo. Er zit een sensor in al dan niet voorzien van een lens. En die meet de temperatuur. De openingshoek is best wel groot. Voor het bekijken van bijvoorbeeld het opwarmen van je ketel zijn ze wel aardig. Maar niet om echt metingen mee te verrichten.

Forum Lid
op 4 januari 2020

Ik zie specificatie’s voor de nauwkeurigheid…
Voorbeeld: Je leest een temperatuur van 80 graden af. Dan kan de werkelijkheid liggen tussen 80 graden -1,5% en 80 graden +1,5%. Dat is dan tussen 78,8 en 81,2. Soms is dat prima, soms is dat niet nauwkeurig genoeg.

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
2 op 4 januari 2020

€ 5,45 14% Off | Digitale GM320 Infrarood Thermometer Non Contact Infrarood Thermometer Pyrometer Ir Laser Temperatuur Meter Gun-50 ~ 380C
https://a.aliexpress.com/2NIy4Funh

Voor de mensen die graag iets langer wachten.. scheelt je 15€

Forum Lid
op 4 januari 2020

Ik weet dat alle electronica uit Taiwan komt, maar als je “Ali” gaat vergelijken, met een product met een CE keuring, dan heb je zeker bij alie de goedkoopste. CE betekent Conformité Européenne. (goedgekeurd voor Europa). CE bij “Ali” kan ook betekenen China Export. (echt waar) Alleen is het logo dan net iets anders. https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2019/10/24/zie-jij-het-verschil-tussen-het-europese-en-het-chinese-ce-label/

 

Forum Lid
op 4 januari 2020

Ik weet dat het vreemd klinkt, maar als je met digitale ontvangers, of ander electronisch aangestuurde apparaten werkt, en deze raken ontregeld, dan weet je ineens waarom er bij mij ,waar mogelijk, geen “Ali” (lees niet Europa ) binnen komt. Je auto die automatisch open gaat door een niet CE gekeurd apparaat is niets unieks. Even als electronische poorten en garages. Stoor je de hulpdiensten, dan zijn de rapen niet gaar, maar zelfs niet meer te vergisten. 😉 😉 😉 Ze halen je hele kot overhoop.

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
0 op 4 januari 2020

Maar beste william, ali is heel vaak chinees, maar die gaan tegenwoordig ook al naar de maan, en heel veel elektronica, Europese elektronica,ook onder grote europese namen worden daar gemaakt, CE is geen keurmerk en hoofdzakelijk toegelegd op de veiligheid in de Europese economische ruimte, , maar zo,n ding op batterijen die warmte opmeet, en klopt nederland maakt soms troep duitsland ook , al doen ze daar geloven dat alles wat gekeurd is onder TUV prima is, denk maar aan de sjoemel software,, er zijn dingen van de Chinese markt best wel prima

  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
0 op 4 januari 2020

Beste stokers.

Ik bied iets te koop aan.

Volgens mij zijn we een discussie gestart of iets uit China komt wel of niet goed is.

Lijkt mij hier niet voor bedoelt.

Als je het niks vindt koop je het gewoon niet.

  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
0 op 4 januari 2020

Klopt, maar mensen willen ook wel weten wat ze ongeveer kunnen verwachten.
Ben zelf ook in bezit van zo’n thermometer, maar kan vertellen dat deze voor maischen niet nauwkeurig genoeg zijn. De mijne wijkt al gauw 10°C af bij het meten van vloeistoffen, en geeft dan ook geen constante waarde aan. Hij legt het voor het maischen zeker af tegen tegenover de ouderwedse kwik thermometer. Ik gebruik deze infra thermo voor grove dingen, maar niet voor vloeistoffen, en voor m’n ketel temperatuur heb ik betrouwbaarder thermometers.

Voor het meten van muren en ondergronden is het een handig apparaat, dat mag gezegd worden. Meet ik een muur dan klopt het. Maar meet ik een gistvat of welke andere vloeistof dan wijkt het te veel af. Om een warm hoekje van een kamer te vinden werkt het dan weer uitstekend.

  • Geliked door
Antwoord
Annuleren