Vervolg op wat eten we vandaag

Geupdate 4 dagen geleden in De kookhoek
75 op 22 juli 2019

Het topic https://www.stookforum.nl/thread/wat-eten-we-vandaag/ lijkt kapot. Wat ik ook probeer, hij probeert het te downloaden als bestand inplaats van het te openen. In het backend kan ik er nog wel in maar hier niet meer. Weet  niet wat er mee is. Ik zal later nog even naar kijken. Mochten jullie er nig wel jn kunnen, laat even weten. Dan ligt het aan mijn computer.

 
  • Geliked door
Antwoord
1 op 22 juli 2019

Heb hetzelfde probleem.

Admin
op 22 juli 2019

Dan ligt het dus niet aan mij 😂

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
0 op 22 juli 2019

Moet ik vandaag toch zelf iets verzinnen om te eten. Hier op iPad wil hij ook niet. Zal sla met rauwe witloof , paprika, tomaat, tuinkers, ei en gestoempte patatten  worden.

  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
1 op 22 juli 2019

ach dat topic volg ik toch al poos niet meer . 😊😊

Forum Lid
op 22 juli 2019

Is weer bereikbaar.was bij mij ook weg.we geven Nimrax gewoon de schuld😂

 

Edit Nimrax: Weljaaa…  (Nim weet van niks maar is altijd goed hoor)

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
1 op 22 juli 2019

hier het zelfde probleem jan 

maar wij gaan vanavond bbq doen niet zoals in st lenaarts maar maken er het beste van

gr erik

Forum Lid
op 22 juli 2019

Nee is er nog uit.had niet gezien dat er een nieuwe voor in de plaats is gekomen.

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
18 op 22 juli 2019

Wie heeft mijn enorm educatieve topic, gesloopt?

Admin
op 22 juli 2019

Jammer he, hoop dat het nog te fixen is. Morgen zit ik weer aan de echte pc. Hreft meer mogelijkheden dan telefoon

Forum Lid
op 22 juli 2019

Ik had er wat op gezet wat niet door de censuur is gekomen.😂😂😂maar ik ga bbqen met lamscoteletjes spareribs varkenslapjes met gesmoorde gemengde groentes.wat natuurlijk doorgespeold moet worden.zo krijg ik het vacantiegevoel.de zon schijnt bier staat koud de voorloop staat klaar om de houtskool in de fik te steken,dus komt wel goed.

Forum Lid
op 22 juli 2019

Murmillo vraag eens N ik noem geen namen😂😂😂

Edit Nimrax: Je bedoelt begint met een N en eindig op x? Ik elk ander geval: geen idee.;-) -it wasn’t me-…

Forum Lid
op 22 juli 2019

Heel jammer! Was een van mijn eerste succes als newbie op dit forum.

Admin
op 22 juli 2019

Wie weet komt het nog goed 🙃

Crew member
op 22 juli 2019

Nee dat topic is helemaal corrupt. 

Admin
op 22 juli 2019

Dan kunnen we het topic mischien omkopen 😂

Crew member
op 22 juli 2019

Ik dacht dat jij dat al gedaan had 🙂

Forum Lid
op 22 juli 2019

Haha een corrupt topic… 

Forum Lid
op 22 juli 2019

druk bij de Febo nu .😃😃

Forum Lid
op 22 juli 2019

Klagen jullie maar ik zit lekker aan het bier en de bbq.eet ook zonder dat topik

Forum Lid
op 22 juli 2019

Als jullie iemand zoeken voor een bbq te verkloten zijn jullie bij mij op het goede adres of niet gaar of aangebrand,daarom hou ik niet van bbq,of je zit roet te eten of het bloed loopt langs je bek.dan komt inderdaat het oerinstikt naar boven en hebben ze een gasfornuis uitgevonden,ik snap het niet,veel mensen zijn gek op zo’n crematorium in de tuin.zelfs mijn vrouw.nu loopt ze te klagen dat de spareribs een afrikaans uiterlijk hebben,dus zwart.heb haar gezegd dat het van een zwart witte koe is.😏

Admin
op 22 juli 2019

Bbq filmpjes kijken op youtube als je je verveeld en daarna eet je nooit meer gecremeerd vlees -:)  zoek maar eens op bbq pitmasters!

Forum Lid
op 22 juli 2019

Chris, koop een nette bbq zoals een weber, degelijke briketten, en doe dan een paar handjes briketten in een firestarter, wacht tot ze licht wit worden gooi ze in de weber. Veeg ze naar de rechter kant. Gril je ribs boven de kolen.  Dan verplaatsen naar de linker kant, en dan naar type vlees een x aantal typen indirect doorgaren. Lekker.

Forum Lid
op 22 juli 2019

Het ligt mij gewoon niet,vlees roken doe ik wel.maar dat bbq verhaal nee,maar kan ook komen dat als ik in Roemenie ben overal uitgenodigt word voor de bbq.en dat 6 wkn.en dan hier de fam.ook nog,vind dat drinken er bij weer wel leuk.🙄

Forum Lid
op 23 juli 2019

BBQ. Ik heb voor veel geld een keuken geïnstalleerd, dan zal ik buiten op een kolen of ander rotvuurtje gaan zitten braden. Vier Pannen op het vuur, bakken, rest buiten op tafel, en BBQ aansteken omdat “HET IS ZO GEZELLIG” en eten. Maar wel binnen op keramische kookplaat, goed doorbakken, niet verbrand. Rook van een goeie sigaar in je muil, en BBQ kan ook uit. Valt het op, dat ik er niet van hou?

Admin
op 23 juli 2019

Whahaha ja ik snap het, maar wat ik op de bbq maak is niet mogelijk in een pan op een keramische plaat. Mijn bbq kan meer dan mijn oven, steamer en gasfornuis bij elkaar. Ik denk dat hij ook meer heeft gekost inmiddels 😂

Admin
op 23 juli 2019

Chris, wat Murmillo zegt klopt helemaal, boven direct vuur verbrand je vlees. Vooral als het nog ligt te ontdooien en je gooit het er op. Buitenkant verbrand, binnenkant rauw of zelfs nog bevroren. Met indirecte hitte kun je zelfs slowcooken. Wij zitten nooit gezellig om de bbq heen vlees te cremeren . De bbq gaat hier om 09.00 smorgens aan als ik savonds spareribs wil hebben. Zo maak je ook pulled pork of bijvoorbeeld een hele lamsschouder botergaar. 

Hier het verschil tussen kippenpootjes op een huis tuin en keuken bbq zoals ze nog steeds verkocht worden (onbegrijpelijk, zo ongezond!) En een goede bbq met indirecte zone.

Maar aan het spit is ook erg lekker 😉

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
0 op 23 juli 2019

  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
1 op 23 juli 2019

Vlees heeft aandacht nodig, en tijd. Mooi verschil jan van de foto’s. Direct visueel zichtbaar het verschil.

Forum Lid
op 23 juli 2019

Het enige vlees waar ik aandacht aan besteed is,juist ja Adriana,ze kan heeeel goed koken dat verveeld mij ook nooit,maar om met 10 man rond zo’n vuurtje te zitten en ik sta dan ook nog met mijn domme kop in de rook,en verpruts ook nog goed vlees,is niet mijn ding.en ik gooi geen on ontdooit vlees er op.maar ik zal er wel de fun niet van inzien.

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
6 op 24 juli 2019

Vervelend leven!

Forum Lid
op 24 juli 2019

Ziet er lekker uit smakelijk.ik ga een maaskantje eten.🍺😜hier is het 38-39 graden ik krijg niets door mijn strot.heb de hele dag water,warme chocomel en tonic gedronken.

Crew member
op 24 juli 2019

Geniet ervan 🙂

Forum Lid
op 24 juli 2019

Dank. Alweer klaar. Gourmetten is zoveel veiliger met een peuter. Biefstuk van sallands rund… was lekker.

Forum Lid
op 24 juli 2019

Heb toch maar wat gegeten koude salade met bulgur.Adriana heeft nog wat broodjes gebakken en linze soep gemaakt,het was nog niet warm genoeg binnen.de soep eet ik mischien straks,zit aan de koffie nu,denk dat ik zo een maaskantje open trek en een raky met ijs pak🤔heb tenslotte vacantie.😜🍺

Forum Lid
op 24 juli 2019

Lekker! Bulgur en een volle salade, linzensoep ook lekker maar dan wel lauwwarm anders hoef ik hem niet… cheers Chris.

Forum Lid
op 24 juli 2019

Soep moet bij mij heet zijn,Nikita mijn hond eet ook niets heeft het te warm,is van Roemeense afkomst.ons klimaat niet gewend,dus geef ik ze koude roomyochurt met banaan in twee keer per dag,vind ze lekker,lust ook bier maar daar begin ik niet aan een die drinkt is genoeg in huis,ze jat al snoepjes uit het blik dadelijk ook nog bier,en ze weet de flessen opener te liggen.ja ze zeggen altijd de hond lijkt op de baas,maar ik ben niet de baas zij is mijn vriendin

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
3 op 27 juli 2019

Vanavond bij vrienden gebbqt. Man had prachtig sucade vlees gehaald bij de hanos. En het was ook prachtig mooi glanzend. De bereiding was voor zijn doen ook aardig gelukt… ik houd van bloedend vlees maar dit was ook heerlijk.

Forum Lid
op 27 juli 2019

Haantje uit de oven wilde paddenstoelen,bio gebakken krieltjes uit Roemenie,bonen soep op zijn Roemeens met zelf gerookt vlees in.en polenta.

Forum Lid
op 27 juli 2019

Ook heel lekker!

Forum Lid
op 27 juli 2019

Ze kan echt heel goed koken,mijn prinsesje

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
5 op 31 juli 2019

Vandaag lekkere macaroni

Forum Lid
op 31 juli 2019

Gebakken krieltes.lamscoteletjes,drumstiks,speklapjes,en zelf ingemaakte paprica.

Forum Lid
op 1 augustus 2019

Mosselen met kruiden stokbrood en frietjes.😋

Forum Lid
op 1 augustus 2019

Lekker hoor Chris!

Forum Lid
op 1 augustus 2019

Vanavond met gezin naar de Visgilde. Hier heerlijk kibbeling met salade en friet gegeten.

Forum Lid
op 2 augustus 2019

Ontdanks dat Adriana 50 kg.groente heeft schoongemaakt,fijn gemaakt en ook nog ingemaakt,kreeg ik vandaag zelf gemaakte kebab,knapperige gemengde groente uit de woc met basmatie rijst.als toetje zelfgebakken cace van persiken.

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
2 op 2 augustus 2019

Vanavond lekkere macaroni en de rest weg. 

Forum Lid
op 2 augustus 2019

Ook lekker ik hou van pasta’s en rijst,ik eet zelden aardappels.

Forum Lid
op 3 augustus 2019

Wij eten hier thuis ook bijna geen aardappels. Soms opgebakken met knoflook en rozemarijn. Anders alleen maar pasta en rijst, bulgur. 

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
0 op 3 augustus 2019

Steak tartaar met friet en salade.

  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
7 op 5 augustus 2019

Omdat een Kamado te groot is voor mijn auto heb ik alleen het rooster van de mini max meegenomen, werkt perfect. Alleen geen slow cooking…

Crew member
op 5 augustus 2019

Wat een arremoede 🙂

Admin
op 5 augustus 2019

Ja beetje wel, heb 30 dagen gerijpte entrecots maar we hebben besloten vanavond in een dorp mee te doen aan een gtote bbq waarbij je je eigen bord en bestek moet meenemen 🤣 dus nu maar voor de karbonaadjes gegaan als lunch 😁 heb ik morgen nog wat bijzonders. Geen straf om hier met Harry te zijn!

Crew member
op 5 augustus 2019

Had je het programma van Joel Broekaert nog gezien? Steaks die respectievelijk 45, 90, 180, 240 en 365 dagen hebben gerijpt. 

Dat het geen straf is met Harry daar geloof ik graag. Geniet er van  😉

Admin
op 5 augustus 2019

Nee, maar lijkt me erg interessant. Ik wil een recept proberen waarbij je knoflookboter koud rookt en daar een entrecot 30 dagen lang in de koelkast in laat rijpen en dan op de bbq. Schijnt geweldig te zijn. Moet dan wel op de zaak in de kielkast, mn vrouw vind dat maar niks 🤣

Crew member
op 5 augustus 2019

Zijn erg leuke programma’s van Joel, kijk maar eens terug bij uitzending gemist.

In de koelkast op de zaak?? dan moet er eerst bier uit hahaha.

Admin
op 5 augustus 2019

Daar ligt helemaal niets in (zelfbescherming) 😂

Crew member
op 5 augustus 2019

Bikkel!

Bij mij ligt er ook alleen maar hop en gist in. En wat flessen spa, 

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
4 op 5 augustus 2019

Groene curry, met kip, punt paprika, sugar snaps, en meer verse groenten 

Admin
op 6 augustus 2019

Dat ziet er goed uit zeg! Hier vandeweek ook gekozen voor een lekker rijstgerecht met groene curry. In het restaurant hier waren de grootste stukken vlees 200 gram, dus ik vond dit een mooi alternatief en was een goede keuze! Echt lekker.

Gisteravond op advies van andere nederlanders naar een dorpplein gegaan. Rondom het plein stonden allemaal eetkraampjes. Voornamelijk barbecues en wijnboeren maar ook crepes en oesters. Op het plein zelf stond het helemaal vol met lange biertafels. Het is dan de bedoeling dat je zelf borden, bestek en een glas meeneemt en je gaat daar eten. Dat doen ze daar dus iedere maandagavond. Volgende week zijn we daar dus weer 😃. Gezellige boel met live muziek en stampvol mensen. Maar ik eet graag op tijd en om 18.00 was er nog plaats genoeg.

Mis mn toko nog wel hoor, ik heb altijd even een weekje nodig om het echte vakantiegevoel te krijgen, gelukkig hebben we het forum!

Forum Lid
op 6 augustus 2019

Dank Jan. Geleerd in een van de beste Thaise restaurants in Nederland. Dat plein waar jullie waren klinkt enorm gezellig. Heb je er een foto van?

Wat betreft vakantie….geniet.

Admin
op 6 augustus 2019

Ik heb geen fotos vsn het eten. Vergeten te maken. Mijn vrouw had wel fotos van het plein. Ik zal volgende week beter mn best doen 😉

Forum Lid
op 6 augustus 2019

Ziet er super gezellig uit 

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
7 op 8 augustus 2019

Even huishoudelijk: Topic wat eten we vandaag? is nu een alleen lezen topic.
Jan heeft zijn best gedaan om het zogenaamde “corrupte topic”in elk geval toch weer leesbaar te maken.

Forum Lid
op 8 augustus 2019

Jan wilde de verdiensten van mijn enorm educatieve zonder onzin topic graag confisqueren. Het is hem gelukt! Haha

Crew member
op 8 augustus 2019

Corrupt topic… Je hebt het topic zeker in de sangria gehangen?
Zo zou ChrisV het doen, gewoon omkopen 🙂

Forum Lid
op 8 augustus 2019

Nee in de 0.0%

Crew member
op 8 augustus 2019

0,0….omg

Forum Lid
op 8 augustus 2019

Vandaar dat het mis liep. ,)

Crew member
op 8 augustus 2019

Dan gaan we over op drastischer maatregelen… 0.0 here you go!

Forum Lid
op 8 augustus 2019

0,0….omg

Van Nimrax

You know my story! 

@William…. Indd.

 

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
3 5 dagen geleden

Aardappelen puree met witlof en runder vink.

 

Forum Lid
5 dagen geleden

Thnx nim. 

Crew member
4 dagen geleden

😉

Forum Lid
4 dagen geleden

Macaronie,van zelfgemaakte sauce,met salade van tomaten en augurkjes uit eigen tuin.kan event een glas thuisgemaakte rode bio wijn uit Roemenie bij.

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren