Vervolg op wat eten we vandaag

Geupdate 10 uur geleden in De kookhoek
3 op 10 september 2019

Na 3 dagen kotsziek te zijn geweest,  trakteer ik vandaag het gezin maar eens op steaktartare van ree. 

Crew member
op 10 september 2019

Zit als noodgedwongen vegetariër  te kwijlen, Bauke. Heeft vast goed gesmaakt! Cheers man! 😉

Forum Lid
op 10 september 2019

WAT is een vegitarie”er,nooit van gehoort is dat zo iets als dinosaurus.?🤔

 

 

Forum Lid
op 11 september 2019

Nim, echt vegetariër? Dan zorg ik namelijk voor wat vega spul op 1 dec 😉 of je moet snel vol zitten na wat gras 😂

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
14 op 11 september 2019

Ik maak bijna elke dag tjap tjoy.

5 rawits vijzelen

een duim gember fijnsnijden

bij de rawits vijzelen

een half bolletje knoflook erbij vijzelen

en dan de wok heetstoken

de olie erbij

heet laten worden

het vlees gaar bakken

dan de keukentimer gebruiken:

1 minuut de wokgroenten erbij en blijven omscheppen, geen seconde langer

dan het kruidenmengsel erbij

1 minuut, geen seconde langer

dan maizenapapje erbij, doorroeren, klaar

een chinees die lekkerder maakt heb ik nog niet gevonden.

Varieren doe je met de woksausjes die je toevoegd, ik noemde het gember/knoflook mengsel, maar de mogelijkheden zijn legio

Forum Lid
op 11 september 2019

dit was recept voor 1 portie

Forum Lid
op 11 september 2019

meer dan 2 porties maak je niet per keer, of je moet een andere gasaansuiting hebben, met meer power

Forum Lid
op 11 september 2019

wokken is de groenten al sissend gaar maken in 2 minuten

Forum Lid
op 11 september 2019

“een chinees die lekkerder maakt heb ik nog niet gevonden.”

klopt niet

Forum Lid
op 11 september 2019

een chinees die lekkerder en goedkoper maakt heb ik nog niet gevonden. – klopt wel

Forum Lid
op 11 september 2019

Ik heb een waar ontzag voor de Chinezen.

Er is geen volk dat in elk land in elke provincie in elke stad in elke wijk een restaurant kan runnen,

 

Forum Lid
op 11 september 2019

er was een stel NLers dat in Zurich een restaurant openden

dat leefde niet lang

en ik hoorde van een NLer die op Ibiza een snackbar opende, ook geen lang leven

Forum Lid
op 11 september 2019

John wil je met me trouwen? 

Forum Lid
op 11 september 2019

Neen

Forum Lid
op 11 september 2019

Neen

Van JohnSmith22

Zeg nooit nee tegen mij, moest  Lummelientje  ook veroveren. 

Crew member
op 11 september 2019

Awwwww……

Forum Lid
op 11 september 2019

Awwwww……

Van Nimrax

Was maar voor de bühne. Het doel heiligt de middelen. 

Forum Lid
op 11 september 2019

“Zeg nooit nee tegen mij”

daarom zei ik uitdrukkelijk neen 😉

Forum Lid
op 11 september 2019

Zei Lummelientje ooit ook eens. De rest is geschiedenis. 

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
7 op 11 september 2019

Gemarineerde kip, zelfgemaakte woksaus, broccoli, pinda’s.

Forum Lid
op 11 september 2019

Forel uit de oven,paprika’s gebakken,en salade.met basmatirijst.

Forum Lid
op 11 september 2019

Met Adriana wil ik trouwen. Nu maar de Jap leegkopen via thuisbezorgd.nl 

altijd op dit forum heb ik honger, dorst of ben bezopen. Heb je het dan? 

Forum Lid
op 12 september 2019

Lummel Adriana heeft het al moeilijk genoeg met mij😂maar zal haar eens vragen😉

Forum Lid
op 12 september 2019

Lummel ik heb het gevraagd,helaas antwoord was nee.kunnen het over een jr.nog een keer proberen😂😂😂

Forum Lid
op 12 september 2019

Chris vrouwen zeggen altijd nee. Het is aan ons dat nee te negeren en nemen wat ons rechtmatig toekomt.   Haha laat Lummelientje het niet horen. Gelukkig zwijgen stokers als het graf. 

Forum Lid
op 12 september 2019

Gvd.dus je denkt dat ze ja bedoelde?😢

Forum Lid
op 12 september 2019

🙂

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
4 op 12 september 2019

Sinds vanavond vakantie en een etentje gekregen voor mijn inzet. Samen met het gezin naar de wok. 

Forum Lid
op 12 september 2019

Lekker Murmillo! Geniet ervan!

Forum Lid
op 12 september 2019

Ik vanmiddag op bezoek,uitgelopen alleen soep🍺gehad zit nu aan de chocolade koekjes.gebeurt mij nooit meer de hele dag een boterham gehad.😏

Forum Lid
op 12 september 2019

Thnx Rick was weer super. Ach Chris, jij komt niks te kort. 😉

Forum Lid
op 12 september 2019

Kan toch niet alleen van de liefde leven,die gaat toch door de maag.364 dagen krijg ik lekker eten en nu dat.maar goed dat bier van graan is gemaakt heb ik tenminste nog iets,en ik zet haar zo voor de verwarming ik hou niet van koud vlees 😋

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
1 op 14 september 2019

niet vandaag maar gisteren. Het is heerlijk, het enige nadeel is die verdomde keiharde veiligheidsschoenen die ze dragen. Wel mijn lievelings kost en gezellig om ze echt compleet uit het harnas te krijgen.

 

Forum Lid
op 14 september 2019

Heerlijk. Crab echt super lekker zeker in curry.

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
3 op 14 september 2019

Dat ziet er echt supergoed uit!

Maar je krijgt zo weinig vlees voor al het werk dat je er aan hebt. Deze had ik op de bbq.


Forum Lid
op 14 september 2019

zonde voor op de bbq. worden taai en je verliest de zilte smaak. ( ik ben niet de kenner of de kok, dat is mijn vrouw) Laat ze even mee sudderen in een milde groene, zoete curry.

 

Forum Lid
op 14 september 2019

wordt leuk op de volgende bbq. Wij zijn erbij en nemen natuurlijk het een en ander mee om de echte oosterse keuken te laten ervaren. Noteer alvast maar.Helaas in december niet want dan zijn we voorlopig weer in het oosten. Wij willen jullie graag ontmoeten want wij allemaal zijn volgens mij levensgenieters. By the way “I love Beer Chang” Hebben jullie meteen een gezicht erbij wie zich gaat mengen in de diverse topics

BEER CHANG mijn favoriet op vakantie

Forum Lid
op 14 september 2019

Lekker hoor Jan en yutya!

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
9 op 14 september 2019

Nee taai zeker niet, ik kook ze ook niet vooraf, gewoon mes door de kop en op de bbq. het is beproefde methode. Maar het recept van je vrouw ziet er echt top uit! Ik heb het nog nooit door de curry gegeten maar het ziet er heerlijk uit 😉

Forum Lid
op 14 september 2019

Je gaat het meemaken en proeven Jan

Forum Lid
op 14 september 2019

Nee , niet alleen jij natuurlijk, de rest mag ook proeven die dag.

Admin
op 14 september 2019

Leuk! De bbq is meestal ergens in Juni. De exacte datum weten we nu nog niet.

Ik ben gek op oosters eten. Morgen weer naar de zeedijk. Samen met mn jongste een hele eend wegwerken 😁

Forum Lid
op 14 september 2019

Dat ziet er lekker uit heren!… terwijl ik aan mijn broodje kroket zit 😂😂

Morgen alweer zo’n eend Jan?! Smakelijk alvast! 👍

Admin
op 14 september 2019

Haha broodje kroket had ik vanmiddag. Ook hartstikke lekker toch!

 

Mijn zoontje van 9 is ook dol op eend. Mijn vrouw heeft morgen samen met haar moeder een modeshow in Amsterdam Noord, dus ik mee! Niet naar de modeshow natuurlijk 🤣dankzij de  Noord Zuidlijn ben ik in een paar minuten in het centrum en loop ik direct naar de Zeedijk. Ik weet al dat ik bij Hoi Tin een Boneless Duck neem. Dan is hij perfect Uitgebeend. Dat is vooral voor mn zoontje Stijn makkelijk.

 

Als ik in deventer bij de chinees eend bestel krijg ik er allemaal rommel bij waar ik niet om gevraagd heb. De eend is dan bleek en het is totaal niet bevredigend als je zin hebt in Pekingeend. Bestel je op de Zeedijk eend dan krijg je ook eend en verder echt helemaal niets. En dat is nou exact wat ik wil 🦆🦆🦆

 

Het enige waar ik weer tegenop zie is de eeuwige discussie dat ze vooraf denken dat ik het niet op kan en ze geen hele eend willen neerzetten. Ze zijn daar echt enorm tegen verspilling. Ik kreeg het een keer niet voor elkaar een hele eend geserveerd te krijgen. Toen dus maar een halve besteld. Eigenlijk zat ik toen al vol…… maar omdat ik ook mn trots heb toen gewoon een 2e halve eend besteld. Die vent liep al nee schuddend naar de keuken, stupid dutch.

 

Ik hoop dat mn zoon flink mee eet 😂

Forum Lid
op 14 september 2019

Haha mooi verhaal. Die eenden zijn ook best wel machtig maar met zijn 2en moet het lukken! Veel plezier!

Forum Lid
op 14 september 2019

Haha nou, je kunt altijd over de catwalk lopen om de eend te showen maar dat zal niet zo gewaardeerd worden denk ik 😂 

Klinkt wel goed, gewoon eend bestellen en ook echt puur dat krijgen! Ik snap ze wel, ze zijn lang bezig alles perfect te bereiden zoals het hoort en komt er één lamgs die het maar voor de helft op eet… zou ik ook van balen. Maarja, als je het besteld hebben ze gewoon te luisteren naar de stupid dutch 😂😂

 

Heel veel plezier alvast en succes met een losse broek uitzoeken voor morgen 😂

Forum Lid
op 15 september 2019

moet lachen om dat de StillsSpirits ketels ook te gebruiken zijn om krabben te koken!

Ze adverteren ermee

Forum Lid
op 15 september 2019

Dat wordt door de kookprogramma’s tegenwoordig gepromoot. Een beetje kok moet even iets anders brengen, en doen als zijn collega. Ze heten niet allemaal Bocuse. Die kon zijn geld verdienen , met een perfect gebakken, of gekookt ei.

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
3 op 15 september 2019

Wederom een heerlijke lunch.

Een hele pekingeend perfect uitgebeend. Wou dat ik het zo mooi kon.

 

Hij is alweer op….burp

 

Forum Lid
op 15 september 2019

Wouw! Wat lekker. 

Forum Lid
op 15 september 2019

Lekker Jan! Dus een geslaagde eend zo te zien! Nog tegenstand gekregen op het bestellen van een hele eend?

Admin
op 16 september 2019

Lekker Jan! Dus een geslaagde eend zo te zien! Nog tegenstand gekregen op het bestellen van een hele eend?

Van Rick

Ja hij was weer super!

Dit keer geen enkel probleem met bestellen, er liep zowaar een chinese jonge jongen die perfect nederlands sprak. Ik zie dat de chinezen die daar komen vooral Dim Sum gerechtjes bestellen. Allemaal kleine gevlochten bamboe mandjes met kleine hapjes. Mischien ook maar eens proberen.

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
1 op 15 september 2019

Heerlijke maaltijd. Ziet er perfect uit. Kan bijna de foto ruiken.
Heb ik meteen trek in maar wat ik straks ga eten is altijd een verrassing.
Er wordt vanzelf wel weer iets op tafel getoverd.
Een voordeel is dat ik werkelijk een alleseter ben en nog nooit iets terzijde gezet heb.

Forum Lid
op 15 september 2019

Gisteren,op feestje geweest,Iraans gegeten,maar Adriana maakt het lekkerder.vandaag weet ik niet,maakt mij ook niets uit,ze maakt alles lekker.ik eet ook alles wat ze kookt.ik ben altijd blij als ik niet uit hoef te eten.

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
0 op 15 september 2019

vandaag spareribs met cola marinade moet nog uit oven komen geen zin om de bbq vandaag aan te steken 2 keer gebrouwen vandaag met erg veel nasleep op facebook zelfs david heath werdt op getrommeld om mijn kritiek te behandelen.

  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
2 op 15 september 2019

Salade met tonijn ei, en allerlei ander groen voer. 

Forum Lid
op 15 september 2019

Gelukkig ben ik nog fit genoeg om alleen vlees te eten 😂 nee grapje, ziet er ook goed uit! 

Forum Lid
op 15 september 2019

Haha ik ben ook vlees verslaafd. Maar tonijn is second best.

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
0 op 15 september 2019

lol na 2 uur in grainfather fermenter gaat het aardig los

  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
0 op 15 september 2019

gelijk oogsten 

  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
6 op 16 september 2019

Ik was spareribs in cola marinade aan het maken waren super

Forum Lid
op 16 september 2019

 dude, Enjoy!

 

Crew member
op 16 september 2019

Ja, eet ze en cheers man! 😉

Forum Lid
op 16 september 2019

Pasta van tomaatjes etc.uit eigen tuin.

Forum Lid
op 27 september 2019

Gisteren ree,vandaag pasta’s (hou ik van ik eet geen aardappels) morgen bloemkool schotel.ik heb ech een top kok in huis deze week komt ze naar huis met een ree van 25 kg.dit weekeinde gaan we het bos in voor wilde paddenstoelen.ree met wilde paddenstoelen 💥😋 ik heb een die is overal goed in😂 ik zeg verder niets.🙄😉Wat heeft mij God gestuurd❤️

Forum Lid
op 28 september 2019

Hamburgers van corgettes,groentensoep met groenten uit onze tuin met rund in,kipfilet in champignonssaus,boontjes,salade,rijst.en een of? Palinca.😋

Forum Lid
op 29 september 2019

Vandaag bloemkoolschotel uit de oven kip in champignonssouce.en rijst.vandaag worst gemaakt die moet ik volgende week roken,en ook nog een reepoot in de rook.gaat weer een stuk beter met mij twee dagen medicijnen(was eigenwijs wilde ze niet innemen,maar helpt goed) dus mischien volgende week ook weer de ketel aan,ik heb de laatste tijd veel drank afgegeven dus de voorraad aanvullen.

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
0 op 9 oktober 2019

Ik ga zo een hele grote pan Hutspot maken, (Heb honger) kilo krabbetjes een rookworst en Frielanders, kut te schillen en wortels, nog erger te schillen. Denk dat ik een vreetkick krijg. Duurt nog wel een paar uur. Wat zal ik in de tussentijd eten? Lummelientje? 

  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
1 op 9 oktober 2019

Hutspot is altijd goed met dit weer!

Ik gisteren raasdonders met spek. Serieus klaar in een paar minuten en zo lekker! Spek bakken, uien erbij en een pot kapucijners er overheen. Heerlijk met een kwak mosterd of piccalilly.

Vandaag weer heel makkelijk: 

Wederom spekjes bakken, bospaddestoelen erbij en een flesje kookroom er overheen. Heerlijk over de spagetthi. 

Het leven kan soms zo eenvoudig heerlijk aangenaam zijn 🙂

Forum Lid
op 9 oktober 2019

Wrijf het erin. Ik barst van de honger.

En we moeten nog naar de slager, het bos, de groenteboer. Ik heb minder gezeik als ik gewoon aan het werk ben. Alles moet nu worden overlegd. Nou weet je ook waarom democratie niet werkt. 

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
5 op 9 oktober 2019

Oja, en voor ik iets verkeerds zeg over democratie. Nee ben geen klux klux, maar volgens mij is democratie een Wijven-uitvinding of ben ik nu off topic ( en maak ik het alleen maar erger) . Kan mij het schelen, jullie beheersen de censuurknop. 

ik ontken, al lig ik er bovenop. 

Admin
op 9 oktober 2019

Kan mij het schelen, jullie beheersen de censuurknop. 

ik ontken, al lig ik er bovenop. 

Van Lummel

In dit topic lees ik alleen maar wat over eten gaat. Als iets anders gaat overheersen en ik krijg klachten, dan haal ik het weg. Ik heb nu nog geen klachten gehad.

 

Forum Lid
op 9 oktober 2019

Goddank.

Met een gerust hart nu naar de slager enz… pfff.

Ik krijg overigens nooit een klacht.( ok wellus, soms, niet vaak) Maar dat is weer off topic vrees ik. Anders kus ik het af.

Forum Lid
op 9 oktober 2019

Oja, 100% klachten krijg ik van Lummelientje, maar die tel ik niet mee als klacht want dat is een 100% aanklacht. Hebben we daarna weer wat goed te maken. hahaha.

Man wat verveel ik me. Ga nu naar de slage en het bos met Lummlientje. en neem nog een smeer. waarom? Waarom niet. Misschien tot later vandaag. En wis waar klachten over komen.

Forum Lid
op 9 oktober 2019

Succes met je hutspot! Wij vandaag Thaise groene curry met zalm.

Forum Lid
op 9 oktober 2019

gewijzigde inzichten. We hebben net een paar harinkjes gehapt. gerookt makreelte mee. Ga ik zo schoonmaken.

Dat was mijn dag. Jullie nog wat te melden.?

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
7 op 3 november 2019

Na enige afwezigheid, presenteer ik hier jullie onze zondag hapjes plank:

Forum Lid
op 3 november 2019

Wij eigengemaakte erwtensoep😋

Forum Lid
op 3 november 2019

Het heeft van de week s’nachts gevroren, dus “SPRUITEN”

Forum Lid
op 3 november 2019

Heerlijk beide 

Forum Lid
op 3 november 2019

Spruiten? 20 kg in de diepvries.lekker en gezond.

Forum Lid
op 3 november 2019

Met wat honing ,nootmuskaat, basterd suiker, tijm, laurier ,peper.………..

Forum Lid
op 3 november 2019

Spruiten? 20 kg in de diepvries.lekker en gezond.

Van ChrisV

Heerlijk!

Forum Lid
op 3 november 2019

Ook op zijn oosters lekker. We hebben de hele zomer hard gewerkt.we hebben nu voor min.6 mnd.voorraad dus de hele winter rust.hoeven alleen nog voor kleinigheden naar de winkel.

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
1 op 3 november 2019

Spruiten… heerlijk..even koken dan wokken .. mhh met spekkies.

Vandaag Irish Stew gemaakt…

lekker rundvlees braden en afblussen met Guinness bier

sjalotten,winterpeen,pastinaak,tijm,rozemarijn,laurier,kruidnagels,jeneverbessen,prei

zout en peper….

Forum Lid
op 4 november 2019

Ook heerlijk. Dan inkoken met maïzena en in de stew afbakken op 30 minuten. Delicious 

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
4 op 4 november 2019

Vandaag was ik in Zutphen en dan kan ik het niet laten even bij de turkse ambachtelijke bakker langs te gaan en lamachuns in te kopen. Heerlijk.

 

Forum Lid
op 4 november 2019

Wij hebben geluk die maken Turkse vrienden voor ons,die kan ook heel goed koken.😋

Forum Lid
op 4 november 2019

Wij vandaag,wilde paddenstoelen met hamlapje,en sermales.(gevulde witte koolbladeren) desert rijstebrij met kaneel.

Forum Lid
op 5 november 2019

Muizen.ik heb er de tuin mee vol zitten.ik dacht dat ik beestjes zag van het zuipen,maar nee,het stikt er nu van.heb gisteren geprobeerd om ze te vangen door wat zout op de staart te gooien,maar na twee uur ben ik gestopt,werd vermoeiend.nu gif.💊vinden ze ook nog lekker.nu nog een recept voor muizen op de bbq🤔

Forum Lid
op 5 november 2019

Beschuit met muizen,lijkt mij wat🤔

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
8 op 5 november 2019

Vandaag soep, huize murmillo wederom getroffen door griep.

Forum Lid
op 6 november 2019

Nou dan beterschap.

Crew member
op 6 november 2019

Beterschap man!

Forum Lid
op 6 november 2019

Thnx allemaal.

Forum Lid
op 6 november 2019

Beterschap.

Forum Lid
op 6 november 2019

is geen grapje die griep…..beterschap man….

 

Forum Lid
op 6 november 2019

Dank! Ik ben alweer een paar dagen op de been alleen vrouw en kind nog k.o.

Forum Lid
op 6 november 2019

Vrouw en kind niet k.o slaan dan😂😂😂wens ze beterschap.

Heerlijke bami,Adriana is Roemeens,maar maakt leker bami nassi iraans italiaans eten turks erwrtensoep etc.echt super kok.heb echt geluk met haar eten kookt ook heel gezond.

Forum Lid
op 8 november 2019

Voor haar, Pasta op een bedje van groeten, tomatensaus, champignons , look, ui, lente ui als topping, voor hem, Pasta, zwarte bonen met knakworstjes. Cayenne poeder, peper, look. (manfood) Wie denken jullie die er gekookt heeft?

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
1 op 8 november 2019

Net gemerkt, pastasaus door de bonen. onbeschrijflijk.

Forum Lid
op 8 november 2019

Ovenschotel van boemkool

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
4 op 8 november 2019

Vandaag weer eens oldschool boerenkool met moderne twist. Boerenkool met spek rookworst, en een in oestersaus en ketjap gemarineerde varkensschenkel.

Forum Lid
op 10 november 2019

Vandaag ook boerenkool met kip uit de oven,boerenkool heeft Adriana nog nooit gemaakt dus ben benieuwd.meestal word het erg lekker.is een superkok.

Crew member
op 10 november 2019

Boerenkool is echt oldschool superfood. Ik doe er ook nog jonge kaasblokjes (halve dobbelsteentjes formaat) doorheen roeren en smelten. Dan een niet te zoute jus erbij…jaahhhh! En dan flink aan de broekhoest 😉

Forum Lid
op 10 november 2019

Ja worden morgen de pasagiertjes rustig van.zijn ze dan in coma.prrrrt prrrrt🤢🤧

Forum Lid
op 10 november 2019

Boeren kool was lekker.ze kan goed koken mijn princes

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
3 op 10 november 2019

Straks bij Harry eten. Stamppot zuurkool, boerenkool en hutspot. Varkenlapjes, rookworst en speklappen.

Sinds mijn vakantie het eerste nederlandse eten. Mijn god wat mis ik Suriname 😠😥 deze week al roti en bami rames  gehaald, gisteren bruine bonen met rijst, ik wil terug!

Forum Lid
op 10 november 2019

Nix der van werken,moet ik ook,en als je hard werkt mag je mischien volgende jaar weer weg.zo dan.🙄

Forum Lid
op 10 november 2019

eens Chris… ora et labora….wanneer je onze leeftijd bereikt hebt dan mag je een beetje minderen en leuke dingen gaan doen.. tot dan? werken! en genieten van alles wat je kan en mag doen….

 

Forum Lid
op 10 november 2019

Vind ik ook😂ik werk nog halve dagen en twee zaterdagen per mnd.dan ben ik nog mantelzorger,ik zit bijna nooit stil werk nog 365 dagen per jr.en met plezier.er moet iemand zijn die de stokers hun ketel bezorgd,en dat is dus Jan.

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
9 op 10 november 2019

3 verschillende stamppotten. Toch wel weer eens lekker dat nederlandse eten.

 

Forum Lid
op 10 november 2019

Zie je wel hier is het eten ook lekker.dus smakelijk eten.

Forum Lid
op 11 november 2019

Heerlijk zeg!

Forum Lid
op 11 november 2019

Ja en dan maar klagen😂😂😂 ik de rest vd.boerenkool,van gisteren.😋

Crew member
op 11 november 2019

De tweede dag is ie meestal nog veel lekkerder…. 🙂

Forum Lid
op 11 november 2019

Ja is ook met erwtensoep.kan ze ook heel lekker maken,zou nog wel zo’n zelfde vrouw erbij willen hebben.maar is een probleempje😂dan moet ik van twee walletjes eten.😂wordt ik te dik😉

Forum Lid
op 11 november 2019

Haha! Jij hebt vaak zat een “bijvrouw” in huis. En indd 2de dag is alles lekkerder. Ook je vrouw… haha

Forum Lid
op 11 november 2019

je wordt niet te dik met twee vrouwen Chris…. een goede haan is niet vet…

Forum Lid
op 12 november 2019

Ben ook niet vet 74 kg.🐔

Forum Lid
op 12 november 2019

Murmillo klopt,is ook heel gezellig alleen spannen ze altijd samen.😏

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
1 op 11 november 2019

Yummie!! Vers brood, roomboter,”grote” noordzeegarnalen, rechtstreeks van de zeef.

Forum Lid
op 12 november 2019

Mag ik helaas niet hebben ,zijn niet goed voor hel cholestorol😭

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
2 op 11 november 2019

lekkah…

 

Crew member
op 11 november 2019

Yesss, heb krachtvoer nodig, we moeten straks snoep uitdelen aan allemaal kleine ettert…ehh nachtengaaltjes die al zingend hun moeder een dikzak vinden enzo…
11 november jongens. Sint Maarten.
Zuchten of vluchten?

Forum Lid
op 11 november 2019

Heerlijk! Goed bezig