Vervolg op wat eten we vandaag

Geupdate op 18 oktober 2020 in De kookhoek
1 op 16 mei 2020

Nee, dit is echt een particuliere jager. Dit schrijft hij:

Jager Richard

Ik heb een jacht tussen Loon op Zand en Udenhout met 6 – 7 reeën afschot per jaar. Te veel voor ons gezin om allemaal zelf op te eten, vrienden en kennissen nemen er ook af en toe één over maar de vriezer blijft maar vol… Ik zou graag in contact komen met anderen die ook van dit prachtige vlees willen genieten!

Jaagt op:

Ree

Dan hebben we nog:

Jager Timo

 

Jaagt op:

Ree

En in Etten Leur

Jager Piet

 

Jaagt op:

Ree, Gans, Wilde eend, Haas, Wild voor jachthondentraining

Crew member
op 16 mei 2020

Timo zit dichterbij 😃

Leuk, ik houd wel van wild.

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
1 op 17 mei 2020

Dat weet ik nog wel van Zweden Erik 😉 de ree burgers alleen al, zo eenvoudig en zo lekker!

Lespaul, veel succes vandaag! Je hebt waarschijnlijk al heel veel opgezocht maar als je vragen hebt wil ik ze graag beantwoorden. Voor vanmiddag zijn wij zelf bij vrienden uitgenodigt om te komen bbqen op 1,5 meter afstand 🤣 maar zal het forum in de gaten houden!

Forum Lid
op 17 mei 2020

Asperges gisteren 25 kg.gekregen.trouwens ree en wild zwijn eten wij vaak echt lekker.en goedkoop tenminste voor ons.bevriende jager.

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
0 op 17 mei 2020

   nog maagd…

  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
9 op 17 mei 2020

  wat mini sausijzen  broodjes gemaakt

Forum Lid
op 17 mei 2020

dit lijkt ergens op..

Admin
op 17 mei 2020

Ziet er mooi uit! Meteen de cast iron grid en de convector erbij genomen  perfect! Deze setting is indirect garen. Voor de grill strepen de convector verwijderen en op directe hitte op de cast iron grid. Eet smakelijk😀😀😀

Crew member
op 17 mei 2020

Ik denk dat de maagdelijkheid snel verdwenen zal zijn. Ziet er lekker uit. Welke uitvoering is dit Paul? De medium?

 

Forum Lid
op 17 mei 2020

Jan, zo heb ik het ook gedaan, alleen eerst  zonder convector en omdat het wel erg hard ging de convector geplaatst..Heerlijk dat je zo indirect verhitten kan.. je gebruikt hem ook zo als oven om bv broodjes te bakken… @ Eric, dit is de small uitvoering deze heeft een rooster van 33 cm en is voor ons groot genoeg en ik heb het spit er ook bij gekocht zodat we een lekker kippetje kunnen grillen

Crew member
op 17 mei 2020

Small, dan is die toch ook nog behoorlijk groot. Ik moet ze eens in het echt gaan bekijken. Spit vind ik ook wel een must have. Wil al heel lang een cochinillo maken. In de oven was hij al lekker maar hoort eigenlijk aan het spit vind ik. 

Admin
op 17 mei 2020

Toen ik een spit wilde was deze alleen voor de large beschikbaar. Inmiddels dus ook voor small en medium. Als deze toen al voor de medium beschikbaar was geweest had ik die gewoon gehouden.

Op de medium kon ik ook gewoon 6 kilo spareribs kwijt hoor 😎

Lespaul, je maakt een goede start! Heel leuk! Broodjes bakken gaat zeker goed. Je maakt er echt een oven van. Als je de pizza steen hebt kun je ook pizza bakken op echte pizza oven temperatuur. (400 graden) een gewone keukenoven kan nooit een echte pizza bakken zoals het hoort, dat kan de Green Egg wel 👍

Forum Lid
op 17 mei 2020

ja Jan ik heb de steen er ook direct bij genomen, zie er wel toepassingen voor hoewel ik geen echte pizza liefhebber ben.  Pizza is meer voor als je iets te eten moet hebben en er is nix beters…..😃 ben wel een broodbakker..

Admin
op 17 mei 2020

Erik kan je wel uitleggen hoe je een bostelbrood bakt van de restanten van het bierbrouwen 🙂  ik heb het wel eens gemaakt maar weet het niet meer precies. Erg lekker en erg vezelrijk 😁

Crew member
op 17 mei 2020

Staat zelfs een topic hier https://www.stookforum.nl/thread/bostelbrood/

 

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
1 op 18 mei 2020

de eerst volgende keer dat ik whiskey mash maak ga ik dat recept eens proberen…

 

Crew member
op 18 mei 2020

Ik weet niet of het lekker is met whisky mout want dat heeft natuurlijk een rooksmaak.

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
0 op 18 mei 2020

Heb bij de jagers vereniging gekeken… zitten een aantal jagers hier in de buurt..

Zijn dit redelijke prijzen?

Ik heb momenteel alleen ree beschikbaar. De prijzen zijn zoals onderstaand. 
 
 Prijslijst per kilo   Ree 
 Rug  € 35,00
 Bief  € 30,00
 Poulet  € 15,00
 Gehakt  € 15,00
 Braadlappen  € 25,00
 Rollade  € 15,00
 Hamburger (per stuk)  € 2,00
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
2 op 18 mei 2020

Ik weet de normale prijzen niet precies, deze kwam ik tegen bij een poelier. Ik denk dat het nette prijzen zijn die je hebt doorgekregen.

Reerug 39,75   per kilo   Reerugfilet 75,00   per kilo   Reebiefstuk 50,00   per kilo   Reebout 22,00   per kilo   Reeschouder 15,00   per kilo   Reerollade 17,00   per kilo   Reepoulet 17,50   per kilo

Forum Lid
op 18 mei 2020

oei das heel duur wij betalen voor filet 15 euro per kilo en goulach 8 euro per kilo en ja maar rechtsteeks van de jager 

 

Forum Lid
op 18 mei 2020

Die prijzen die ik noemde zijn ook rechtstreeks van de jager….

Vroeger gingen we mee als drijver en mochten na afloop kiezen : 15 gulden of een haas/fazant….

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
1 op 23 mei 2020

Voor vandaag een mooie runderrollade voor ons drien gekocht. Jongste zoon, mijn vrouw en ik. 900 gram, prima. Maar nu komen de oudste 2 ook mee eten. Nu heb ik zelf van procureur een varkensrollade gemaakt van 1 kilo.waar we normaal pulled pork van maken dus.

Rolladetouw had ik nog van de vorige keer. Wel jaren geleden volgens mij maar touw bederft niet 🙂 

Straks dus runder en varkensrollade 😁 zin in!

Forum Lid
op 23 mei 2020

Super lekker rollade van procureur! Lekker knopen he! 😉 Enjoy!

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
0 op 23 mei 2020

Donderdag mijn slowcooker opgehaald. Mijn broertje bracht me Surinaamse kippen dijen dus hebben we indo pulledchicken gemaakt. We waren stomverbaasd van deze lekkernij. Biertje erbij super.

 

 

  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
5 op 23 mei 2020

Lekker man! Ziet er goed uit!

Ik heb hem ook, inmiddels al weer jaren niet gebruikt maar zou ik weer eens moeten doen. Ik heb er een hele periode veelvuldig gebruik van gemaakt. Zonder risico kun je de hele nacht bouilon trekken van een kip of wat dan ook. Ook als je gewoon moet werken zet je smorgens dat ding aan, als je thuis komt uit het werk is het klaar. Ook voor hachee of draadjesvlees heb ik hem vaak gebruikt. Goede aankoop!

 

 

Forum Lid
op 23 mei 2020

Heerlijk. Nick had me geamuseerd met foto’s. Ik wilde al jaren zo’n ding dus maar gekocht. Gisteren Hache gemaakt. 

 

 

 

Admin
op 23 mei 2020

Hier ga je heel veel plezier van hebben!

Admin
op 23 mei 2020

Links mijn  procureur rollade, rechts de runderlende rollade van de slager.

De knoop heb ik weer even moeten oefenen via de site van de keurslager 😎

Forum Lid
op 24 mei 2020

Super gedaan! En mooi geworden zeg. Waren vast lekker.

Admin
op 24 mei 2020

Ja is goed gegaan. Procureur rollade 2 uur in de pan. Rund de helft ongeveer. Met vleesthermometer op 58 graden kern heerlijk rose gekregen. Procureur is opgegaan. Restant rund vandaag in dunne plakjes op brood met mierikswortel mayonaise 🙂

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
7 op 23 mei 2020

Wanneer je je smoker weggeeft wordt je uitgenodigd om daar te komen eten 😃

Admin
op 23 mei 2020

Hahaaa dat doe je goed! Maar ik zie dat je nu ook je iGrill kwijt bent? Wat is het? Brisket?

Eet smakelijk!

Crew member
op 23 mei 2020

De iGrill moet hij teruggeven (net als mijn boormachine en mijn…… en mijn….hahaha).

Het was procureur voor pulled pork, erg lekker.

Admin
op 23 mei 2020

Lekker, eten we vandaag allebij procureur. Alleen heb ik hem opgerold 😀 heerlijk zacht vlees!

Forum Lid
op 24 mei 2020

Welke smoker is dat Erik?

Crew member
op 24 mei 2020

Dat is de Weber Smokey Mountain Cooker Bauke.

Forum Lid
op 26 mei 2020

Thnx grappig dingetje.

Forum Lid
op 26 mei 2020

Ziet er mooier uit dan mijn olievat waar ik mee rook😳zin er altijd die wat beters hebben dan mij(is ook niet zo moeilijk)maar mooie aanwinst👍

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
4 op 29 mei 2020

Om te vieren dat we nu echt alle orders verzonden hebben. 0 backorders om 14.00! Tijd voor late lunch en een bio biertje 😀

Forum Lid
op 29 mei 2020

Ok is verdiend.ik ben ook net thuis,lekker gevulde paprica.en daar eet ik z’n 20 teentjes knoflook uit het zuur bij.staat 20 kg in de kelder zijn na 2 jr klaar.

Admin
op 29 mei 2020

Klink ook lekker Chris! Knoflook en paprika zijn ook nog eens supergezond!

Forum Lid
op 29 mei 2020

Enjoy!!!

Forum Lid
op 29 mei 2020

Knoflook ruikt ook niet tenminste ik rook niets😂😂😂

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
2 op 30 mei 2020

Deze is een tijdje geleden, maar ik vond zojuist bij het opruimen van de schuur nog een cederhouten plank. Dus ik kan deze binnenkort nog eens maken. 

Voor vandaag is het bratwurst met knusprige brotchen! Foto’s volgen 🙂

Forum Lid
op 30 mei 2020

Heerlijk  die zalm. Zo doe ik het ook op de weber.

Admin
op 30 mei 2020

Zout peper dille en mosterd. Goed inwrijven. Plankje rechtstreeks boven de hete kolen. Deksel dicht, lekker laten roken tot je een kerntemperatuur hebt van 45 tot 50 graden.

Klaar! Eet smakelijk 😎

Met wat geluk kun je het plankje een 2e keer gebruiken. De onderkant gaat dus smeulen en zo krijg je de gewenste rooksmaak, plankje is  ongeveer 1 cm dik. 2x gebruiken moet lukken.

Ik zaag het plankje sowieso in 2 stukken, als je hem bij een bbq zaak haalt heb je waarschijnlijk dezelfde maat en zou je hier dus 4 x zalm mee kunnen klaarmaken.

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
4 op 30 mei 2020

 

Forum Lid
op 30 mei 2020

Zalm met gebakken krieltjes sla en knoflook uit het zuur.

Crew member
op 30 mei 2020

Ziet er weer lekker uit Jan, ook het biertje!

Forum Lid
op 30 mei 2020

Lekker!

Forum Lid
op 30 mei 2020

Ik dacht dat we 20 kg knoflook in het zuur hadden maar  zijn 50 kg.😋 eet elke dag 10 -15 teentjes heerlijk moeten wel 2 jr in het zuur hebben gestaan,dus als we in Roemenie zijn weer 20-30 kg meenemen.ik vind ze 10 keer lekkerder dan augurkjes in zuur.(ps ook goed voor de potentie)😜

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
11 op 31 mei 2020

Niet omdat het moet….

Forum Lid
op 31 mei 2020

Ziet er lekker uit,wij vandaag laidyfingers als groenten kip basmatie en zure knoflook,en net nog een broodje haring.😋

Admin
op 31 mei 2020

Eet smakelijk! Ziet er goed uit 🙂

Crew member
op 1 juni 2020

Ik heb vandaag m’n eitje opgehaald, de komende dagen maar eens in elkaar zetten en dan gaan we rustig van start 😊

Admin
op 1 juni 2020

Leuk Erik! Welke is het nou geworden?

Forum Lid
op 1 juni 2020

Heerlijk. Enjoy

Crew member
op 1 juni 2020

Het is toch de large geworden omdat daar ook een EGGspander op past en dat vind ik wel een mooie aanvulling.

Enjoy….. dat gaat zeker lukken Bauke.

Forum Lid
op 1 juni 2020

We zien de foto’s wel voorbij komen. Ben nieuwsgierig wat je er het eerst op gaat maken.

Admin
op 1 juni 2020

Super! Hier ga je heel vaak van genieten! EggSpander is wel handig hoor. Ik kan zo ook heel snel de convector verwijderen terwijl hij heet is. Zo kun je eerst indirect garen en daarna snel krokant affikken. Zo heb ik de cote de beauf gedaan.

Crew member
op 1 juni 2020

Ook de halve maan elementen vind ik wel een grote plus. 

Vandaag nog geen tijd gehad maar ik hoop dat ik het morgen niet al te druk heb dan kan ik hem in elkaar gaan zetten (anders wordt het woensdag of don… 🤔)

Admin
op 1 juni 2020

Zorg wel voor wat hulp. Het plaatsen van het deksel is best zwaar. Heb je ook een nest gekocht? Als je hem daar in tilt kun je maar beter met zijn 2en zijn 😉

Crew member
op 1 juni 2020

Ik heb er een tafel bij gekocht, die komen ze morgen afleveren dus kunnen zij hem er  meteen inzetten 😉

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
1 op 1 juni 2020

kijk wie het breed heeft laat het breed hangen….  goede keus Eric… ik heb heb gewoon een nest waar die in staat…met de huidige inrichting van de tuin het meest praktische… ben intussen helemaal blij van het ei geworden….gisteren en vandaag lekker bezig geweest… geen culinaire hoogstandjes maar gewoon lekker…. 

Crew member
op 2 juni 2020

Goed om te horen dat je helemaal blij bent Paul, jij kunt er al van genieten, hier gaat het wat langer duren. Culinaire hoogstandjes komen vanzelf wel, met Jan als ervaren chef kunnen wij goed bij hem afkijken 😁

Wij zijn de tuin ook aan het aanpassen/veranderen en daar gaat zo’n tafel goed bijpassen. De extra werkruimte aan zo’n tafel vind ik ook wel erg handig en prettig. 

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
1 op 2 juni 2020

 

En hij staat 😊

Forum Lid
op 2 juni 2020

Mooi zeg! Balen dat het weer nu minder word. Nou ja dan maar binnen eten.

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
3 op 2 juni 2020

Supergaaf  mooie tafel ook!

 

En zo mooi aan het begin van ’t seizoen 😁

Crew member
op 2 juni 2020

Tafel is onbehandeld eiken met vier geremde zwenkwielen. Kan ik alle kanten mee uit.

Was wel een gekloot om hem goed te positioneren in je eentje. 

Nu maar eens iets gaan verzinnen om hem in te wijden 🤔

Forum Lid
op 2 juni 2020

Fles bier er tegen?

Admin
op 2 juni 2020

Pulled pork van procureur is een hele lange low en slow bereiding. Zo kun je lekker oefenen met de luchtschuiven. Je krijgt dan snel een goed gevoel voor temperatuursbeheersing. En het is ook nog eens heel erg lekker 😀

 

Als je dat gedaan hebt kun je spareibs op de 3-2-1 methode bereiden. Daarna een dikke steak met omgekeerde garing. Eerst kerntemperauur brreiken op indirecte hitte en daarna op de grill bruin fikken.

 

Zoveel mogelijkheden 😁

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
1 op 2 juni 2020

ziet er goed uit Eric…veel plezier er mee…we zien de lekkere dingen wel voorbij komen…

Morgen krijg ik een ree rollade… kan mooi aan het spit….

 

Crew member
op 2 juni 2020

William, een fles bier er tegen….. zonde van de tafel en van het bier. Heb voor het eten nog wel een hele lekkere oude Gueuze op dat reken ik als inwijding 😊

 

Jan hier gaan de stemmen op om met vis te beginnen, kijken of ik morgen langs de Sligro of Hanos kan.

 

Paul ree rollade en dan nog eens aan het spit, wauw lijkt wel kerstmis. 

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
4 op 2 juni 2020

Spannend, vis 👍 ik ben heel benieuwd, ik heb dat nog niet vaak gedaan. 

Sligro is hier erg achteruitgegaan, geen versafdeling meer. Alleen maar diepvries. Ik rij nu naar Apeldoorn voor de Hanos, die is zoveel beter! Heel veel vers en veel voordeliger dan Beef & Steak 😉

Succes met de vuurdoop!

Crew member
op 2 juni 2020

Sligro is hier heel erg opgeknapt, ze zullen al het goede wel bij jullie weggehaald hebben 😁

Hanos is echt heel uitgebreid, zelfs vers Iberico solomillo en secreto. Eerst schroten morgen 😊

Crew member
op 3 juni 2020

Het wordt een stuk zalm op een cederhouten plank gerookt.

Admin
op 3 juni 2020

Dat gaat heel goed! Leuk zo’n eerste ronde he 🙂

 

Forum Lid
op 3 juni 2020

Gebancheerde spinazie in kokosmelk met tonijn en basmatirijst.ja ben rijst en pasta eter.eet max 1 x per maand aardappels.(gebakken krieltjes)😋

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
1 op 3 juni 2020

Eet smakelijk Chris! Ik houd ook erg van pasta en rijst maar aardappels blijf ik ook lekker vinden hoor!

Voor de bbq heb ik een paar gerechten op mijn wensenlijst staan. Ik ziit met het probleem dat ik hier samenwoon met culinaire barbaren. Ze hebben hier liever uitgedroogde plofkipfilet dan een kip van ’t spit. En liever een Mora diepvries hamburger dan een echte rose gebakken burger van lokaal mrij rund. Goed, ze lusten het wel, maar als ze mochten kiezen….. het is niet aan ze besteed. Behalve de jongste van 10, die vind het allemaal geweldig.

Ik wil graag een keer Turducken maken. Maar dat is in mijn eentje niet weg te krijgen. Dan heb je het over een hele ontbeende kalkoen, gevuld met een hele ontbeende eend, gevuld met een hele ontbeende kip. hier heb je wel een groepje mensen voor nodig

https://www.slagerij-mulder.nl/suggesties/turducken-als-klapstuk-op-tafel/

Verder heb ik nog de standing rib roast op mijn lijstje. Ook wel Prime Rib genoemd. Het oog wil ook wat dus ik wil graag voor de variant met 5 ribben gaan. Je praat dan al snel over 4 a 5 kilo. Ook dit ga ik met mijn huisgenoten niet wegkrijgen. En omdat het medium rare blijft ga je de restjes ook niet bewaren. Dus nog even op zoek naar een goed gezelschap 😎

https://biggreenegg.com/recipes/snake-river-farms-perfect-prime-rib/#:~:text=Set%20the%20EGG%20for%20indirect,%C2%B0C%20degrees%20for%20medium.

 

Forum Lid
op 3 juni 2020

Ik heb geluk Adriana waardeerd dat net als ik ,maar die zoon van mij,eet het liefst troep,eet ook alleen maar kip,Adriana eet geen lam ik wel.de rest eet ze alles.maar ze kan ook heel goed en lekker koken,en vooral gezond.ze gebruikt ook veel verse kruiden.maakt zelf de pastasauce.hier staat de kelder en diepvries altijd vol.ook siropen en dingen in het zuur.

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
4 op 3 juni 2020

 

Het uploaden van een foto is moeilijker 😁

Admin
op 3 juni 2020

Prachtig Erik! Wat heerlijk om zo,n mooie schone egg te zien. De mijne is roetzwart en ruikt zelfs als hij uitstaat van een meter afstand nog naar bbq 🤣

Het ziet er erg lekker uit. Het is vast al lang op 🙂

Crew member
op 3 juni 2020

Er is nog  een maaltje over 😉

Wat is dat cederhout lekker zeg. Hoe vaak doe jij met een plankje, en leg je het dan weer gewoon voor een volgende keer in het water?

 

Die Turducken, had er nog nooit van gehoord maar wel een prachtig gebraad. Ik had wel eens gelezen dat ze zoiets in de middeleeuwen maakten. Ze begonnen met een pauw en helemaal in het midden zat dan een kwartel en die was dan voor de gastheer (emancipatie was toen nog heel ver zoeken)

Admin
op 3 juni 2020

Ja 2 x kan prima. Volgende keer half uurtje in het water en hij kan nog een ronde mee.

Omdat het meestal voor mij alleen is zaag ik de plank door de helft (op de medium egg moest dat ook wel anders laste het niet) op 1 helft past een pond zalmfilet. Zo doe ik 4 x met 1 plank.

Ik smeer de zalm in met peper, zout, mosterd, honing en dille. Dan wordt hij niet zo mooi krokant maar het is wel heel erg lekker!

Crew member
op 3 juni 2020

Ga ik hem bewaren voor een volgende ronde.

 

Ik had de zalm wat gezouten en gepeperd, daarna ingesmeerd met mosterd en vervolgens bruine basterdsuiker. Dille had ik niet

 

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
2 op 3 juni 2020

mhhh Turducken  zie ik niet zitten… wel lekker maar waar laat ik het… we zijn maar met ons tweeën en zelfs meestal alleen (niet eenzaam das wat anders)  

Admin
op 3 juni 2020

Dat is hier ook het probleem. Ik vind het gweldig om te maken maar daar doe je het niet voor.

Net beef en steak gemaild of ze me kunnen helpen aan een mooie streng om de Crown rib roast of pork te maken. Kon het niet vinden  op de site. We krijgen wat vrienden te eten zaterdag, dus kan weer eens wat leuks bedenken.

Zoiets moet het gaan worden. En dan vullen met een mengsel van geplette roseval aardappeltjes, knoflook, groenten etc. Vulling moet ik nog een beetje gaan bedenken, daar kan ik nog lekker in gaan varieeren. Hoop dat ik alles op tijd in huis kan hebben.

Forum Lid
op 4 juni 2020

Ziet er weer erg lekker uit😋 het leven is kort dus geniet er van.

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
2 op 4 juni 2020

https://www.aalvink.nl/ ken je deze Jan?

 

Admin
op 4 juni 2020

Nee die kende ik nog niet! Daar ga ik straks eens op rondneuzen 😀

Forum Lid
op 4 juni 2020

je kan online bestellen en laten bezorgen maar je kan ook afhalen op de markt in Olst.. niet zo ver van jou vandaan…

 

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren
0 op 4 juni 2020

Olst is naast de deur inderdaad, handig! Goed idee!

 

Deze zaterdag eerst naar de Sligro voor de porc racks om de Crown te maken. Ze zijn in de aanbieding en ze zijn al gefrenched. Dus de uitstekende ribben zijn schoongemaakt en dat is extra mooi 😀.

Het wordt zondag dat ik me hieraan ga wagen, ik had me vergist in de dag 🙂 hoop dat het er mooi uit gaat zien. Is helemaal nieuw voor me.

 

  • Geliked door