Wat voor borrel drink je nu of ga je drinken?

Geupdate 2 dagen geleden in Het Café (praathuis)
2 op 26 maart 2019

Hoy,

4k heb gisteren na een zware werkdag, een bio pils geproefd met n’en kameraad na 8 dagen lageren op 3 tot 5 graden.

Hij was goed ’t schuim trekt nog wat weg.

zware werkdag- bier – zetel gevolg vandaag posten.

Zit er nogal donker uit met die flessen op de achtergrond.

grts.

Forum Lid
op 26 maart 2019

Zo, ziet er nu al mooi uit.  

Binnenkort ga ik ook brouwen heb nog geen tijd gehad. De spullen van Erik liggen er al een paar maanden.  Maar krijg er wel zin in als ik dit zo zie. 

Brouwmaat
op 26 maart 2019

Ziet er goed uit Dumo! Zeker als je weet dat hij nog maar zo jong is. Schuim wordt wel beter/stabieler met de tijd. 

Lummel….. gewoon gaan beginnen (als je tijd hebt dan he 🙂 ). Eenmaal bezig krijg je de smaak te pakken en zul je zien dat je bier steeds beter wordt

Toon meer reacties
 • Geliked door
Antwoord
Annuleren
0 op 26 maart 2019

Ik was in het weekend weer eens in Nederland. Mooi om te zien dat er kleine brouwerijtjes op staan. Jonge jongens die prachtig bier maken, zoals deze:

Het is een imperial stout (Deamon #7) van Walhalla, een klein brouwerijtje in Amsterdam Noord

 • Geliked door
Antwoord
Annuleren
12 op 29 maart 2019

 

Deze heb ik zelf gemaakt. Honingbier met Hallertau hop. Speciaal gebrouwen voor de samenkomst van mijn broer en twee zussen. Samen zijn wij klaver 4. Vandaar dit klaverhoning bier

Brouwmaat
op 29 maart 2019

Ziet er erg lekker uit Auke. Proost!

Forum Lid
op 31 maart 2019

Heb gisteren op een verjaardag verplicht een vodca moeten drinken gvd wat een rotzooi.is ook maar bij een gebleven heb de rest duits bier gedronken.was beter.als je niet beter weet dan zuip je die troep uit de winkel,maar van mij mogen ze hem houden.

Forum Lid
op 31 maart 2019

Project een,thuis die van mais gedronken,niet te zuipen,met maaskantje,project twee in Duitsland bier gedronken, project drie,terug in Nederland gegeten en bier gedronken met mijn zelf gestookte,project vier weer thuis maaskantje en een zelf gestookte,project vijf naar mijn nest,morgen weer werken,het leven is hard net als beton ben blij dat er scheuren in zitten.😉

Forum Lid
op 2 april 2019

Heb net een kratje warsteiner gehaald,Adriana is het huis aan het schilderen en mijn overbuurman is aan het texen bij mij,dus het werk is goed verdeeld,krijg van die verf en texlucht dorst,erg he,moet ik er maar een drinken,zo’n krat sjouwen vergd veel energie.😂🍺

Forum Lid
op 2 april 2019

Top om te lezen dat met vrouw en macht mijn logeerkamer in gereedheid wordt gebracht.
Laat maar lekker knutselen daar Chris. Cheers man!

Forum Lid
op 2 april 2019

Ja jij hebt makkelijk praten ik krijg eelt op de handen van het bier halen.ok die werken ik drink maar dat is geen exuus.ben kapot😂😂😂🥃🍺🥃🍺

Forum Lid
op 3 april 2019

Wordt het jou logeerkamer, Nimrax, of als jij over komt, ChrisV zijn logeerkamer?

Forum Lid
op 3 april 2019

Tja William daar zeg je iets🤔🙄

Forum Lid
op 7 april 2019

Nooit nuchter behangen met have krat bier en een halve fes resultaat 👍👍👍👍👍

Forum Lid
op 8 april 2019

Ja behang zit er tegen behoorlijk zwaar weekeinde gehad,gisteren de tent vol niemand nuchter de deur uitgegaan alleen de chaufeur,ben niet vd trap gevallen maar heb het einde van de avond niet bewust meegemaakt.weer een zwart gat.en een flinke aanslag op mijn vooraad drank,😂😂😂

Forum Lid
op 21 april 2019

Ben er gisteren achter gekomen dat ik een lekkere whisky gemaakt heb van mais.gisteravond flink geproefd.dus proef ik hem dadelijk weer,heeft mij echt verast dat hij zo goed was geworden,iedereen die hem geproefd heeft zegt dat het whisky is.😋🥃

Forum Lid
op 7 juni 2019

Grimbergen Optimo bruno is het nu. (blijven testen is de boodschap)

“Een gerstenbier met een zoete afdronk, die evolueerd naar een bitterige smaak”.

Goed bier andere hop om zijn bitterheid te “verzuren” en het wordt een top bier. (10%)

Toon meer reacties
 • Geliked door
Antwoord
Annuleren
0 op 7 juni 2019

En nu de Grimbergen rouge er maar achteraan (6%), smaak vertroebeld maar we moeten testen. (wel teveel vruchtensmaak voor een bier.) Bessen of zoiets, dus beter bessenjenever pakken, de volgende keer.

Ach ik had een 6pack , maar nu van elk nog een 5pack. 🙂

(Waarom sporten voor een 6pack, na het eerste flesje of blik zijn het er toch nog maar 5)

 • Geliked door
Antwoord
Annuleren
2 op 7 juni 2019

Een lekkere 0.0% en nu een gember thee. Even de lever spoelen.

Forum Lid
op 8 juni 2019

Nee toch.o.o% ik paar biertjes goed voor de nieren,wat van de mais en iets vd.druiven.moet veel fruit tot mij nemen,en had vandaag geen maisbrood gehad heb ik dat zo opgelost,en dan denken dat ik dom ben.🙄

Forum Lid
op 8 juni 2019

Medicijnen Chris. Kan niet anders.

Toon meer reacties
 • Geliked door
Antwoord
Annuleren
1 op 8 juni 2019

@Lummel, herken jij deze fles nog? Vond hem net onderin de koelkast. Hij is erg lekker. Ben er helemaal happy mee 😁😁😁

Forum Lid
op 9 juni 2019

@Lummel, herken jij deze fles nog? Vond hem net onderin de koelkast. Hij is erg lekker. Ben er helemaal happy mee 😁😁😁

 

Van Stookforum

Ik heb de laatste ook bijna op. De morellen zijn duur dit jaar heb je dat gezien? Maar heb een boerin gesproken of ze zoete kersen(aangevreten of gebarsten) dagelijks kon persen en dan zet ik er een ton neer. Vriescapaciteit was er voldoende zei de boerin. Ik heb 100 liter gevraagd voor € 2,- de liter maar niks gehoord. Maar kan nog anders moeten ze weg gegooid worden. Ik heb zelf een zoete kers en morel in de tuin maar vind er niet veel aanhangen. Te droog geweest? Of toch de wind er ligt genoeg onder. 

Toon meer reacties
 • Geliked door
Antwoord
Annuleren
2 op 8 juni 2019

Ooo die ontdekk

ingen doe ik ook wel eens , dat zijn de mooiste

Forum Lid
op 9 juni 2019

Als je groot bent en de vrouw klein, dan weet ze waar ze je drank kan verstoppen. Jij de bovenste lagen van de koelkast, en zij verstopt dan “per ongeluk”, de beste drank onderin. 🙂 🙂 🙂 .

Forum Lid
op 9 juni 2019

Gisteravond twee van de mais geproefd die net uit de ketel waren half flesje van de druiven en een paar biertjes,had 6uur achter de ketel gezeten en dan mag dat.hier is kermis dus zal wel weer verkeerd aflopen.

Toon meer reacties
 • Geliked door
Antwoord
Annuleren
18 op 9 juni 2019

pffff een wijntje nu. Was weer 4 uur werken aan een simpele winkelwagen op de website van Lummelientje en volgende week verder. Het mag wat kosten. Niet normaal. Maar de Nederlandse site is eigenlijk af. Dus proost. En een smeer. Is Nimrax al gesignaleerd? 

Forum Lid
op 9 juni 2019

Volgens mij is die contstand in coma.maar daardoor word ik ook niet meer door de zeik gehaald.ikga zo met mijn nichtje naar de kermis,Adriana vertelde me net geen sterke meer drinken,zal wel koffie bedoelen😂😂 op de kermis is biertent😜maar moet er na toe lopen,de terug weg zal wel dubbele afstand worden,twee naar voren een terug😂😂😂heb ik weer😢

Forum Lid
op 9 juni 2019

Jij krijgt het toch ook allemaal maar voor je kiezen he? 

Forum Lid
op 9 juni 2019

Ja de meeste mensen hebben niet in de gaten hoe zwaar ik het heb,jonge vrouw drank,stoken voor de hele fam.en dan die stres die ik heb als er nog maar 60 ltr. in de kelder ligt,en dan nog in de gaten gehouden worden door Nimrax die ook nog naaktfoto’s van Adriana post.waar gaat het met deze wereld naar toe.ik pak er nog maar een(stres weg drinken)😜🥃

Forum Lid
op 9 juni 2019
Is Nimrax al gesignaleerd?Van Lummel

Uhhh….jaahh.. nou dat THC druppeltje ging ongeveer zo: Had hier nog 2 testpersonen  vannacht, die alleen wilden het liever roken dus een beetje op een vloeitje uitgesmeerd en de fik erin.
Binnen 20minuten kregen we allemaal een vreetkick: kaasblokjes,chocolade en naugat snoepjes..kortom ideaal voor mensen met eetproblemen.
Toen NASA unexplained files gekeken op discoverychannel en als je dan al high bent zijn ruimtebeelden en northern lights helemaal kicken. De dame viel intussen in slaap en ik heb nog een halve detective gekeken en was meer lachwekkend en niet meer te volgen. Dus toch maar bed in gegaan. Lummel, goed spul, iets minder krachtig als de voorgaande versies maar toch ook wel zeker waarschuwings- waardig voor gebruik tijdens de BBQ. Ik adviseer ermee te wachten tot je thuis bent.
Nu net wakker dus, erg goed erop geslapen. Wel een houten bek nu dus even met een maaskantje in het zonnetje. Cheers mannen en Lummel, nogmaals dank!

Forum Lid
op 9 juni 2019

Mooi maar voor je beeldvorming. Hij is niet minder krachtig maar geeft een euforische high en geen stoned gevoel. De kwaliteit is het zelfde alleen dit was een dikke Sativa en geen indica. Die wilde ik juist niet meenemen want dan liggen ze te pitten. Niet leuk voor Jan toch hahahaha. Moet opeens weer denken aan zijn schoonvader. 

Admin
op 9 juni 2019

Dan wacht je met uitdelen tot bedtijd, dan staan ze ook niet om 07.00 de tent in te pakken 😂

Forum Lid
op 9 juni 2019

Dus hij leeft nog.maar is goed idee van je Lummel om hem vd wereld te hebben dan word ik ontzien😂😂😂

Forum Lid
op 9 juni 2019

dan staan ze ook niet om 07.00 de tent in te pakken 😂

Van Stookforum

Dat laatste snap ik ook niet. Wij zijn door alles doorgeslapen en gingen als laatste weg. Nog bedankt voor de kouwe Heineken die je kwam brengen, kon ik effe bijkomen. Want het is zoals Nimrax zegt, je krijgt enorme dorst. 

Forum Lid
op 9 juni 2019

Da’s ook weer waar,en die droge bek heb ik altijd,maar moet effe dimmen anders vind ik de kermis niet meer.😂😂😂

Admin
op 9 juni 2019

Haha leuk dat je dat nog weet. Ik wist wel dat je dat kon waarderen 😉

Forum Lid
op 9 juni 2019

goed idee van je Lummel om hem vd wereld te hebben dan word ik ontzienVan ChrisV
Chris, dacht je dat nou echt? LoL…  was bezig om een videoprank te maken over Ome ChrisV naar de kermis. Blijkt die al te bestaan! Maar Chris, als Adriana even de beelden straks doorstuurt,monteer ik ze erin.
https://www.youtube.com/watch?v=Eg5Qi-lmLBk

 

 

Forum Lid
op 9 juni 2019

Waarderen? Het heeft de dag gered. Tekort aan vocht kan ook lelijke katers brengen. Half uurtje later lekker op een terras aan de Vecht met een Belgische te kijken hoe die badgasten op hun bootjes op een sluisje lagen te wachten. Nooit gezien hahaha. Maar kon me ook niet voorstellen dat het gebeurd. Raar volk die Hollanders. 

Forum Lid
op 9 juni 2019
Chris, dacht je dat nou echt? LoL…  was bezig om een videoprank te maken over Ome ChrisV naar de kermis. Blijkt die al te bestaan! Maar Chris, als Adriana even de beelden straks doorstuurt,monteer ik ze erin.https://www.youtube.com/watch?v=Eg5Qi-lmLBk

 

 

Van Nimrax

Zie je, een creatieve uplifting high. heb je alweer gesnoept? 

Admin
op 9 juni 2019

Waarderen? Het heeft de dag gered. Tekort aan vocht kan ook lelijke katers brengen. Half uurtje later lekker op een terras aan de Vecht met een Belgische te kijken hoe die badgasten op hun bootjes op een sluisje lagen te wachten. Nooit gezien hahaha. Maar kon me ook niet voorstellen dat het gebeurd. Raar volk die Hollanders. 

Van Lummel

 

Haha ja ja dat is de mijndense sluis.  Daar heb ik mijn puberjaren doorgebracht dus ik ken het fenomeen 😉 mooiste plek waar ik ooit gewoond heb

 

Forum Lid
op 9 juni 2019

Nee volgens mij ervoor. Mooi terras en als je ervoor zit heb je echt een sluisje (groter als een wetering is het niet) en dan liggen ze te wachten. Maar jij weet het beter. ik zal heus niet helemaal nuchter zijn geweest. Dus een uitspanning en dan kijk je op, wat is het, een sloot. 

Admin
op 9 juni 2019

Er zijn er wel meer in de buurt. De mijndense sluis is iets groter dan jij omschrijft, terras weet ik niet, wel een winkeltje geloof ik. de wachtrij met boten komt wel overeen. Ik denk dat er 10 plezierschepen per keer in kunnen. Maar tussen loenen en maarssen heb je aftakkingen van de vecht met kleinere sluisjes. Heerlijke omgeving. Ik had in die tijd een kano voor op de Vecht waar ik ook mee door de sluisjes ging en een surfplank op een kar achter mijn fiets voor de Loosdrechtse plassen. 

Forum Lid
op 9 juni 2019

Dan bedoel ik zo’n aftakking denk ik. We zijn via Utrecht terug gefietst.  Maar precies weet ik het ook niet maar dat begrijp je. Zat me wel te vermaken met een Westmalle triple. 

Forum Lid
op 9 juni 2019

Heb de kermis overleefd,krijg er zelfs korting,terasje met half litertje bier maakt ook veel goed,de dames hadden nog een flesje vd.druiven als verassing mee genomen heb de weg naar huis ook terug gevonden,via navigati maar thuis gekomen had ik het gevoel dat ik door de woestijn gelopen had dus maar vlug aan het infuus,heb effe de filmpjes van Lummel en Nimrax bekeken,moest ik vlug een borrel bij pakken om het te verwerken,tja van mede stokers moet je het hebben🙄ik denk dat ik de poes maar ga voeren😂😂😂ook die hebben soms honger😻

Toon meer reacties
 • Geliked door
Antwoord
Annuleren
1 5 dagen geleden

Dat drink ik nu🥃🥃

Forum Lid
5 dagen geleden

Heb m effies recht gezet voor joe 🙂

Toon meer reacties
 • Geliked door
Antwoord
Annuleren
1 5 dagen geleden

Uit eigen ketel druiven wild vergist

Forum Lid
4 dagen geleden

Gelukkig anders was hij omgevallen😂😂😂🥃Hartelijk dank Nimrax.was al blij dat ik die foto kon posten,ik ben nog aan het leren hoe dat moet,maar als je hersencellen zo vaak op sterk water hebben gestaan vergeet je het weer,kan ook dementie zijn,maar dat geloven ze hier niet want ik vind altijd weer de weg naar de koelkast.🍺🍺

Toon meer reacties
 • Geliked door
Antwoord
Annuleren
5 4 dagen geleden

Gekregen van mijn zoon Voor vaderdag en alvast mijn aankomende verjaardag .
Heerlijk .

Forum Lid
4 dagen geleden

Laat hem smaken.hier is het druk geweest va.vrijdag,een uur terug viel mij in dat het vaderdag was.heb ook gewoon achter de ketel gezeten ,ben ook niet zo van die dagen.ik heb elke dag vaderdag.hou ook niet van kerst,is allemaal zo verplicht.brrrrr

Forum Lid
3 dagen geleden

Proost. Super lekker.

Forum Lid
3 dagen geleden

Ik ben ook niet zo van die dingen als vaderdag enzo .
Ja ook kerst ,sinterklaas , pinkster , paasdagen is niet meer van deze tijd en mag van mij afgeschaft .
Maar toch leuk als zoon aan je denkt met een Hennessy binnenkomt voor vaderdag en mijn aankomende verjaardag . 🍸proost

Forum Lid
3 dagen geleden

Zeker! En dat waardeer jij ook zeer en het getuigt toch weer van liefde voor zijn vader.

Forum Lid
3 dagen geleden

Dat vind ik ook mooi,als ze aan mij denken,toen Alex 18 werd heefd hij voor mij een fles Jac D gekocht.zo iets waardeer ik wel,ik heb elke dag vaderdag ze zijn erg lief voor die ouwe.komen vaak met iets naar huis speciaal voor mij.

Toon meer reacties
 • Geliked door
Antwoord
Annuleren
1 2 dagen geleden

Weetje, ik weet niet wat ik wil gaan drinken kan dat ook? Iets met rum? Wodka? Kirsch is op. Limoncello te zoet. Whiskey is kut. Weet je wat gewoon een kouwe klets heineken

Forum Lid
2 dagen geleden

Heb zitten stoken bier met fruitvliegen en whisky met fruitvliegen,wel bio.kan geen kwaad volgens Lummel.(morgen heb ik wormen)🙄

Toon meer reacties
 • Geliked door
Antwoord
Annuleren