Zwarte whisky

Geupdate op 28 juni 2020 in Spirits
4 op 26 juni 2020

Ik heb recent een flask gekocht om mijn eigen whisky mee te nemen zodat vrienden kunnen proeve. Mijn whisky heeft een mooie kleur en is heerlijk zoet. Maar wanneer het een paar dagen. In mn flash heeft gezeten, komt het het er zwart uit. Heeft iemand en idee waardoor dit gebeurt?

 
  • Geliked door
Antwoord
3 op 26 juni 2020

Waarschijnlijk door corrosie van het staal, op het internet vind je daar meerdere verhalen over, van lichtelijk groenig tot gitzwart. Er worden een aantal redenen voor gegeven, fles niet schoongemaakt en corrosie zijn de meest voorkomende opmerkingen.

Vaker wordt ook aanbevolen het maar een paar uur erin te laten. Ik raad het niet direct aan om het te drinken, beetje te heavy metal Whisky voor mijn doen.

Forum Lid
op 28 juni 2020

Dank voor je antwooord. ik had de vraag ook neergelegd bij de verkoper. Ook hij zegt dat komt doordat het er langere tijd in zit. Jammer, ik had m juist gekocht omdat ik makkelijk wat mee kan nemen op meerdaagse wandelingen.

Forum Lid
op 28 juni 2020

Er zijn ook glazen varianten maar die zijn meestal duurder,

Leather Flasks

Forum Lid
op 28 juni 2020

Ik koop kleine zakflesjes wodka, kiep de wodka bij een likeur of wat dan ook en vul ze naar wens. Zo hoef ik geen lege flesjes te kopen, wordt de wodka aan wat dan ook benut, en heb ik kleine flesjes die ik als gift kan schenken

Toon meer reacties
  • Geliked door
Antwoord
Annuleren