Ik plukte zojuist een emmertje tomaten. Ik heb dit jaar voor het eerst tomaten in mijn tuin, omdat ik dit jaar mijn moestuin heb uitgebreid met een mooie kas. En de tomaten zijn heel erg zoet. En ik vroeg me af: zijn tomaten te vergisten? Of eigenlijk, vergisten zal best lukken, maar blijft er iets smakelijks over (na destilleren).
Heeft iemand dat wel eens geprobeerd?
Ha Robbert,
Dank voor je antwoord. Dan laat ik de tomaten even links liggen qua vergisten. Dan moet ik er teveel zetten voor een leuke opbrengst (nog even los van alle schoonmaak). Tomaten hou ik dan voor in de pastasaus, soep en sambal.
Hoi Robert,
bepaalde zwammen ( paddestoelen) zijn een smaakvolle exclusieve optie om te maken.
welke paddestoelen en tomaten bedoel je?
@ Robert,
shitake en oesterzwammen kweek ik,
cèpes hoop ik binnenkort te plukken.
tomaten heb ik afdoende
heb jij enkele recepten voor me?