-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Startersvragen bij ketelkeuze" – 1 dag, 7 uren geleden
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Het Biska geheim?" – 1 maand, 3 weken geleden
@psycat vijgen en dadels vergisten kan echt wel goed hoor. Vijgen zijn muf door dat we ze meestal gezwaveld geleverd krijgen. En vijgen die erg rijp beginnen wat meer een modder smaak te krijgen. U moet nooit overrijpe gebruiken maar… Meer lezen»
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Het Biska geheim?" – 1 maand, 3 weken geleden
@psycat in de filmpjes van Robbert staat vijgen likeur. Is erg lekker .
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "marc destillatie" – 1 maand, 3 weken geleden
@robbert wil je wat fotos maken van jou ton voor dizze man en utleg geven je maakt ook wat met grappa nu erbij?
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "marc destillatie" – 1 maand, 3 weken geleden
@tomve grappa en orujo is het zelfde om te maken als mark .
Grappa intikken en kunt u ook bij zoeken vinden op deze site.
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Slivovitz" – 2 maanden, 2 weken geleden
@walster-slokje ja ik ben van het bildt . Maar kan u niet zoveel vertellen en vind lastig te ontvangen nu ook druk op bedrijf . Als u in buurt iets echt uitgebreid wil weten en leren misschien kunt u beter… Meer lezen»
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Slivovitz" – 2 maanden, 2 weken geleden
@robbert dankje voor de woorden Rob maar heit en ik hebben het van jou geleerd oars was het nog steeds prut 🤣 🤣 🤣 . Jij bent nu immers nog mijn vraagbaak .
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Slivovitz" – 2 maanden, 2 weken geleden
@walster-slokje met elk seizoen op de gaard is er uitval van oogst wat niet naar veling gaat . Mijn Heit leerde ermee drankjes te maken en daarmee ben ik opgroeit . Na overlijden van heit is het mijn spul geworden. … Meer lezen»
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Mijn eerste stappen richting de drank des vaders" – 3 maanden, 1 week geleden
@christianb u zegt hetzelf al. Voorloop en naloop maar ook beheersen van de temperatuur in uw helm . U smaakjes worden ook nog gemaakt uit esters die onstaan uit fenolen en hogere alkoholen die samengaan in uw helm op zekere… Meer lezen»
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Mijn eerste stappen richting de drank des vaders" – 3 maanden, 1 week geleden
https://youtu.be/19diBeEXYkc https://youtu.be/vsDZUcyZ-Mo Als u een goed geschikte ketel heeft hoeft u niet een week te wachten om te klaren . Kunt u zodra gisting over is meteen ook stoken. Heeft u ook minder kans op bijsmaak van het zuur dat loskomt… Meer lezen»
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Droplikeur, dropshot recept" – 6 maanden, 2 weken geleden
dit is ook een lekker slokje .
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Rum d'Agricole, Melasse of Panela" – 6 maanden, 3 weken geleden
@bazz Als u een gistkast gebruikt heeft u veel meer kans op lukken van natuurlijke gisting in stand te houden. Nu is het buiten wel weer om gist te beginnen . Naar nog te fris . Ik gebruik mijn honing… Meer lezen»
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Nieuw lid." – 6 maanden, 3 weken geleden
@paulg halo , als u met gin gaat beginnen denk dan aan een hollandse stijl potstill net als engelse potstill . Met kruiden mand. In gin museum in Plymouth staan voorbeelden.
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Eenvoudig recept gezocht." – 7 maanden geleden
@bert1985 heeft u deze al gezien. Deze is erg lekker en heel simpel.
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Rum d'Agricole, Melasse of Panela" – 7 maanden geleden
@bazz gaat u ook een spontane gisting laten ontstaan of gebruikt u toch gist ? Het stinkt flink dus in huis gisten is niet fijn en buten is het te fris nog. Rob heeft een verwarmde kas waarin hele jaar… Meer lezen»
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Benedictine" – 8 maanden, 2 weken geleden
@uridium ook de saffraan op markt in Beverwijk is veel nep . In Ljouwert is een winkeltje met oosterse kruiden waar echte saffraan te koop is.
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Benedictine" – 8 maanden, 2 weken geleden
@murmillo test u wel de saffraan of het neppe of goede is. Als het in heet water geel gaat zijn is het nep het moet rood blijven. Saffraan is ook nagemaakt in de handel uit gekleurde meeldraadjes.
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Wat te doen met restanten?" – 8 maanden, 2 weken geleden
@robbert je zou met stook pensioen toch ?Stoppen met stoken en het forum ? Je vind toch steeds weer wat nieuw. Daarom Omke Rob wacht nog een pooske . Hier leren we van .
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Eerste stook van peated whisky – PPM" – 10 maanden, 1 week geleden
@robbert alle informatie is toch zinvol. Je zei ook vroeger altijd tegen mij wanneer iedereen mout bij van Rijn en van der Kooy koopt heeft iedereen zelfde doorsnee smaak. Je noemde het een Heineken effect .
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Eerste stook van peated whisky – PPM" – 10 maanden, 1 week geleden
@robbert tijd dat je weer een workshop gaat geven Rob. En geen korte tini filmpje maar een demo zulks als de whiskey filmpjes en dat over mouten en hoe je eest maar ook de verschillende dat de smaakjes anders uitkomen.
- Meer laden