SaenseOverhaal
SaenseOverhaal
Groep: Geregistreerd
Deelgenomen: 30 november 2019
Reputable Member
Volgen
@robbert Voor de eindhoeveelheid ga ik er dan nu vanuit dat ...

In forum Recepten

9 maanden geleden
@dreden86 Robbert heeft een heel leuk verslag gemaakt van ee...

In forum Stookforum

9 maanden geleden
@bcnx71 4 gram, dat is wel erg lage pitcher. Hoeveel liter w...

In forum Stookforum

10 maanden geleden
@bcnx71 zoals ik begrijp heb je een 500 gram verpakking. Hie...

In forum Stookforum

10 maanden geleden
@bcnx71 beste BC, Ik gebruik gewone Bruggeman gist. Ook ui...

In forum Stookforum

10 maanden geleden
Filmpje van robbert met whisky maken geeft hele goede uitleg...

In forum Recepten

10 maanden geleden
Beste Frans, Doorgaans wordt voor een granen gebaseerde wo...

In forum Recepten

10 maanden geleden
Beste Frans, Een uitgegiste wort ruikt doorgaans zurig. Zo...

In forum Recepten

10 maanden geleden
@ronaldo Doorgaans vergist een goed beslag door tot 990 à 10...

In forum Stel je even voor...

10 maanden geleden
@ronaldo Wat was je sg waarde aan het begin van de vegisting...

In forum Stel je even voor...

10 maanden geleden
@bcnx71 geen rookmout. Wel de peated mout. Rob bedoeld een m...

In forum Stookforum

10 maanden geleden
@bcnx71 rookmout is vaak op hout gerookt. Peated is op turf ...

In forum Stookforum

10 maanden geleden
@robbert zou nog een aandeel zuurmout toevoegen ook helpen?

In forum Recepten

11 maanden geleden
Professioneel gaat moutwijn met een 63 procent op vat. Drie ...

In forum Stooktips

11 maanden geleden
@robbert: ik heb m volgens mij recentelijk andersom gedaan: ...

In forum Recepten

11 maanden geleden
Pagina 2 / 20

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?