Psycat
Psycat
Groep: Geregistreerd
Deelgenomen: 30 oktober 2018
Prominent Member
Volgen
Thanks Maestro Momenteel werk ik met "sourmash" dus h...

In forum Het Café (praathuis)

1 jaar geleden
Continue fermentatie

In forum Het Café (praathuis)

1 jaar geleden
Thanks Maestro Heel nuttig. Persoonlijk haal ik altij...

In forum Spirits

1 jaar geleden
Vraagje hier. Aangezien de appel pulp nogal wat pittten en...

In forum Spirits

1 jaar geleden
Hi Prins Een andere methode, iets omslachtiger, is als vol...

In forum Stookforum

1 jaar geleden
Salaam Fred B. ook ik heb geen koperen helm op mijn ketel....

In forum Stookforum

1 jaar geleden
Bedankt Alchemist en Robbert Ik wil echter niet starten me...

In forum Het Café (praathuis)

1 jaar geleden
Newton, Darwin en vacuum Distillatie

In forum Het Café (praathuis)

1 jaar geleden
Bonjour Anne Over welk fruit beschik je ? Indien je ket...

In forum Stel je even voor...

1 jaar geleden
Hi Bartolomeus, Hier ook iemand die helemaal voorstander i...

In forum Stel je even voor...

1 jaar geleden
Salaam Keesmink Eenmaal je rassen gekozen, hier een paar t...

In forum Stookforum

1 jaar geleden
Shalom Keesmink Ik woon in NoordFrankrijk/Zuid Belgie Pe...

In forum Stookforum

1 jaar geleden
Hoi, Bedankt Robbert. had nooit gehoord van Burned Ale. ...

In forum Spirits

1 jaar geleden
Shalom Prins Dus je hebt na je eerste stook 1,5l alco van ...

In forum Gist vragen

1 jaar geleden
Hi Prins Bruggeman instant is een heel robuust en veel...

In forum Gist vragen

1 jaar geleden
Pagina 5 / 44

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?