Robbert
Robbert
Groep: Geregistreerd
Deelgenomen: 24 december 2017
Illustrious Member
Volgen
@eddyy een witte waas kan inderdaad etherische oliën zijn ....

In forum Stookforum

2 maanden geleden
@opticase waarom extra zuurstof erin slaan? Bij alle standa...

In forum Stookforum

2 maanden geleden
@tom182 afstoken op 1020 is vrij vroeg . Met begin sg...

In forum Stookforum

2 maanden geleden
@odevie betreft de kwaliteit melasse van stookwinkel kan ik ...

In forum Stooktips

2 maanden geleden
@odevie ik weet niet wat voor gist erin zit en ik weet niet...

In forum Stooktips

2 maanden geleden
@odevie De smaak van brandy/ cognac is zachter wanneer je sa...

In forum Stookforum

2 maanden geleden
@wvwburn vlees en pruim tomaten . shiitake , eekhoorntjes b...

In forum Stookforum

2 maanden geleden
Even bij een maat van mij geweest. Ook hier stoken maar dan ...

In forum Het Café (praathuis)

2 maanden geleden
@wim58 alles moet geschroot inderdaad. . Mais vlokken zijn m...

In forum Recepten

2 maanden geleden
@opticase zout voor sturing ontwikkeling gist en voorkomen s...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

2 maanden geleden
@opticase in mijn topic " snuisterige juracon" heb ik net pa...

In forum Stookforum

2 maanden geleden
@tom182 heel veel hobbyisten gebruiken maisch schema's van b...

In forum Stookforum

2 maanden geleden
@tom182 de temperaturen bij maischen voor whiskey ; 41-45...

In forum Stookforum

2 maanden geleden
@eaudevie het probleem is je kunt niet met 1 type ketel alle...

In forum Mijn installatie

2 maanden geleden
@eaudevie het is maar net wat je voir drank wil gaan stoken....

In forum Mijn installatie

2 maanden geleden
Pagina 3 / 718

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?